Нова сарадња са грађанима РС

Данас је представљен пројекат под називом "Отворена врата" чији је циљ да омогући лакшу и директнију комуникацију грађана и Министарства породице, омладине и спорта.

Република Српска 25.03.2019 | 16:06
Нова сарадња са грађанима РС
Овај пројекат намијењен је свим грађанима који својим конкретним идејама, приједлозима, сугестијама, конструктивним критикама могу да унаприједе рад Министарства породице, омладине и спорта.

Позвани су сви грађани који су заинтересовани за овај вид сарадње да пишу путем ресорном министарству на мејл адресу: отворенаврата@мпос.владарс.нет и пошаљу приједлог теме за разговор са кратким образложењем, а представници Министарства ће начинити листу грађана, али и организација са којима ће бити обављени разговори.На сајту Министарства породице, омладине спорта налази се банер који је већ активан и путем којег грађани могу добити основне информације о начину комуникације са министарством.

Разговори ће бити обављани сваке посљедње сриједе у мјесецу а први разговори ће бити обављени у априлу. За саговорнике ће бити бирани грађани који предложе теме од користи за ширу друштвену заједницу.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Прица

25.03.2019 17:33

Нова супља прица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаааа

25.03.2019 18:15

Како супље звуци !!!министарства су своје знање и успјех показали и изгубили повјерење народа !!и дуго времена це проци да се врати повјерење народа у министарства тј дрзавне институције у комплету !!Од рата до данас иста прица а резултати рада ????!!!!виде се бас !!!дно дна!!!!

Name

Боки

25.03.2019 18:13

Ови су са овим приступом закаснили најмање десет година пошто народ нажалост умире и убрзано одлази из ових крајева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хусага

25.03.2019 19:57

Сад је касно за то,народ се сели из тамног вилајета,то сте требали радити прије 20 година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Директ

25.03.2019 22:12

Хајде послао сам им једно питање, да видим да ли це одговорити ста сто не знам, ако уопсте и одговоре.

ОДГОВОРИТЕ