Nova saradnja sa građanima RS

Danas je predstavljen projekat pod nazivom "Otvorena vrata" čiji je cilj da omogući lakšu i direktniju komunikaciju građana i Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Republika Srpska 25.03.2019 | 16:06
Nova saradnja sa građanima RS
Ovaj projekat namijenjen je svim građanima koji svojim konkretnim idejama, prijedlozima, sugestijama, konstruktivnim kritikama mogu da unaprijede rad Ministarstva porodice, omladine i sporta.

Pozvani su svi građani koji su zainteresovani za ovaj vid saradnje da pišu putem resornom ministarstvu na mejl adresu: [email protected] i pošalju prijedlog teme za razgovor sa kratkim obrazloženjem, a predstavnici Ministarstva će načiniti listu građana, ali i organizacija sa kojima će biti obavljeni razgovori.



Na sajtu Ministarstva porodice, omladine sporta nalazi se baner koji je već aktivan i putem kojeg građani mogu dobiti osnovne informacije o načinu komunikacije sa ministarstvom.

Razgovori će biti obavljani svake posljednje srijede u mjesecu a prvi razgovori će biti obavljeni u aprilu. Za sagovornike će biti birani građani koji predlože teme od koristi za širu društvenu zajednicu.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Prica

25.03.2019 16:33

Nova suplja prica.

ODGOVORITE
Name

Hahaaaa

25.03.2019 17:15

Kako suplje zvuci !!!ministarstva su svoje znanje i uspjeh pokazali i izgubili povjerenje naroda !!i dugo vremena ce proci da se vrati povjerenje naroda u ministarstva tj drzavne institucije u kompletu !!Od rata do danas ista prica a rezultati rada ????!!!!vide se bas !!!dno dna!!!!

Name

Boki

25.03.2019 17:13

Ovi su sa ovim pristupom zakasnili najmanje deset godina pošto narod nažalost umire i ubrzano odlazi iz ovih krajeva.

ODGOVORITE
Name

Husaga

25.03.2019 18:57

Sad je kasno za to,narod se seli iz tamnog vilajeta,to ste trebali raditi prije 20 godina.

ODGOVORITE
Name

Direkt

25.03.2019 21:12

Hajde poslao sam im jedno pitanje, da vidim da li ce odgovoriti sta sto ne znam, ako uopste i odgovore.

ODGOVORITE