Кокеза: Браво Немања, тако се игра за Србију!

Председник Фудбалског савеза Србије, Славиша Кокеза, изјавио је да може да буде задовољан пријатељском утакмицом против Немачке.

Фудбал 21.03.2019 | 14:00
Кокеза: Браво Немања, тако се игра за Србију!
"Биће тешка утакмица у Португалу. Видећемо ко ће моћи да наступи од повређених играча. Сигуран сам да ће селектор Младен Крстајић направити најбољи избог од оних који буду у могућности да играју и ко год да изађе на терен да ће дати максимум. Наравно, очекујем повољан резултат и у Португалу", рекао је Кокеза новинарима у Волфсбургу.

Србија је у среду увече играла 1:1 са Немачком у пријатељској утакмици, која је била провера за почетак квалификација за Европско првенство и утакмицу са Португалом.

''Утакмица је била много тешка, имали смо много повређених играча. Момци који су изашли на терен су дали максимум и то је све са трибина деловало доста добро. За нијансу слабије смо играли у другом полувремену, али с обзиром на име ривала, мислим да смо пружили коректну партију и сви у Србији можемо бити задовољни утакмицом", казао је Кокеза.

Посебно је био задовољан наступом Немање Максимовића.

"То је прави пример како треба да се игра и бори за Србију. Све похвале за Немању, лично сам одушевљен", истакао је Кокеза.

Утакмица против Португала играће се у понедељак у Лисабону.



Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ФсС

22.03.2019 07:10

негативма "0" ! Ста добро ви уцинисте ??? Саме лоп.зе !

ОДГОВОРИТЕ