Чим оду у репрезентацију, "истртљају" се за Реал!

"Сан сваког играча је да заигра за Реал Мадрид", готово је стандарна реченица фудбалера када се појаве на окупљању репрепрезентације, па "омекшају" на питање о трансферима пред "домаћим новинарима". Клубови не могу ништа да ураде. . .

Фудбал 21.03.2019 | 14:45
Чим оду у репрезентацију, "истртљају" се за Реал!
Репрезентативна пауза све чешће носи нову бригу за клубове.

Поред повреда, од којих се страхује да би могле да се десе у дресу репрезентације и да тако упропасте клупску сезону, нова потешкоћа је и "дугачак језик" фудбалера у разговорима са домаћим новинарима, који их по правилу питају новости везане за трансфере...

И посебно за најуспешнији клуб на свету - Реал Мадрид.

Навијачи лондонског Челсија већ су навикли да Еден Азар једном недељно говори о томе да му је идол Зинедин Зидан и да је "сан сваког фудбалера" да обуче "краљевско бело", слична причу о љубави која датира из детињства недавно је пласирана и из угла Кристијана Ериксена (Тотенхем), док ништа мање не жели и Пол Погба који је од прекјуче у Клерфонтејну на припремама Француске.

У домовини нема клупског портпарола који би одбио таква питања и тражио од играча да избегне одговор на њих, тако да је фудбалер Манчестер јунајтеда послао поруку Реал Мадриду.

"Реал Мадрид је сан за сваког фудбалера на свету. То је један од највећих клубова на свету. Такође, ту је сада и Зидан код кога би желео да игра свако ко воли фудбал", казао је Пол Погба пре него што се оградио, али је већ било касно...

"За сада сам у Манчестеру. Овде сам тренутно срећан, али не знам шта носи будућност", употребио је добро познату флоскулу Погба о непредвидивом фудбалу.

Поменута тројица нису једини фудбалери који сањају да једнога дана заиграју за Реал Мадрид пошто је не тако давно исто казао и Нејмар, без обзира на то што је носио дрес ривалске Барселоне, а тренутно игра за Пари сен Жермен.

Па до нове репрезентативне паузе...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар