Вајда и Бадио стигли, Новак тренирао у Мајамију!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић ове недеље играће на Мастерсу у Мајамију.  Како се Ноле и Вајда загревају у Мајамију? Српски тенисер и његов тренер растрчали су се уочи почетка такмичења на другом Мастерсу сезоне.

Тенис 19.03.2019 | 16:30
Вајда и Бадио стигли, Новак тренирао у Мајамију!
Ђоковић ће покушати да постане први тенисер са седам трофеја на овом такмичењу, а последњи пут славио је на Флориди пре три године.

После разочаравајуће елиминације од Филипа Колшрајбера у Индијан Велсу, српски тенисер је спреман да подигбе ниво форме па увелико тренира пред старт такмичења.

Новак је у понедељак тренирао на "Хард рок стадиону", у присуству тренера Марјана Вајде и физиотерапеута Улисеса Бадија, који нису били са њим на претходном мастерсу у Калифорнијској пустињи.

Ђоковић ће у првом колу Мајамија бити слободан, да би у другом играо са победником сусрета између Чеха Томаша Бердиха и Аустралијанца Бернарда Томића.

Многи верују да је његов пораз у Индијан Велсу био само краткотрајан пад и да ће се вратити на препознатљив ниво већ на овом турниру у Мајамију.

"Био је то само краткотрајан период слабости. Новак је имао сјајан старт сезоне, последњих шест месеци прошле сезоне били су такође одлични. У Индијан Велсу није био у најбољем ритму и ако можете да пожелите да негде имате тако безболан пад онда је било најбоље да се догоди тамо", тамо изјавила је некада девета играчица света, Чанда Рубин.

Она верује да ће Ђоковић заблистати у Мајамију.

"Он на овом турниру има времена да се опорави, уђе у форму и да у наставку сезоне и на лето нападне још коју Гренд слем титулу. Не бих била превише забринута због претходног пораза, али свакако му треба нешто да му подигне ниво форме", закључила је Рубинова.



Новак Ђоковић је у Мајамију, где чека почетак такмичења на другом мастерсу сезоне.

Са њим је и тренер Марјан Вајда, који је пропустио турнир у Индијан Велсу, на којем је Ђоковић завршио наступ већ у трећем колу поразом од Филипа Колшрајбера.

Најбољи тенисер света постављен је за првог носиоца на мастерсу на Флориди, а на старту, у другом колу, ривал ће му бити победник дуела између Томаша Бердиха и Бернарда Томића.

Ђоковић је највише титула на мастерсима освојио управо у Мајамију - чак шест (2007, 2011, 2012, 2014, 2015. и 2016), а прошле године елиминисан је у првом мечу, у другој рунди, када је бољи био Беноа Пер (6:3, 6:4).

Ђоковић и Вајда загревали су се за наступ у Мајамију на, за њих, необичајеном терену - не тениском.

Са клинцима су "пикали" фудбал, а тренер Новака Ђоковића показао је уме са лоптом.

На Тwиттеру је уз снимак Вајде и Ђоковића духовито постављено питање за екипу Интер Мајами, чији је власник Дејвид Бекам. "Треба ли вам појачање? Знамо једног момка..."

Претходно, Новак је и "осетио" тениске терене комплекса на Флориди, новог дома Мајами Опена - Хард рок стадиона, на којем мечеве игра НФЛ екипа Долфинс.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар