Vajda i Badio stigli, Novak trenirao u Majamiju!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ove nedelje igraće na Mastersu u Majamiju.  Kako se Nole i Vajda zagrevaju u Majamiju? Srpski teniser i njegov trener rastrčali su se uoči početka takmičenja na drugom Mastersu sezone.

Tenis 19.03.2019 | 16:30
Vajda i Badio stigli, Novak trenirao u Majamiju!
Đoković će pokušati da postane prvi teniser sa sedam trofeja na ovom takmičenju, a poslednji put slavio je na Floridi pre tri godine.

Posle razočaravajuće eliminacije od Filipa Kolšrajbera u Indijan Velsu, srpski teniser je spreman da podigbe nivo forme pa uveliko trenira pred start takmičenja.

Novak je u ponedeljak trenirao na "Hard rok stadionu", u prisustvu trenera Marjana Vajde i fizioterapeuta Ulisesa Badija, koji nisu bili sa njim na prethodnom mastersu u Kalifornijskoj pustinji.

Đoković će u prvom kolu Majamija biti slobodan, da bi u drugom igrao sa pobednikom susreta između Čeha Tomaša Berdiha i Australijanca Bernarda Tomića.

Mnogi veruju da je njegov poraz u Indijan Velsu bio samo kratkotrajan pad i da će se vratiti na prepoznatljiv nivo već na ovom turniru u Majamiju.

"Bio je to samo kratkotrajan period slabosti. Novak je imao sjajan start sezone, poslednjih šest meseci prošle sezone bili su takođe odlični. U Indijan Velsu nije bio u najboljem ritmu i ako možete da poželite da negde imate tako bezbolan pad onda je bilo najbolje da se dogodi tamo", tamo izjavila je nekada deveta igračica sveta, Čanda Rubin.

Ona veruje da će Đoković zablistati u Majamiju.

"On na ovom turniru ima vremena da se oporavi, uđe u formu i da u nastavku sezone i na leto napadne još koju Grend slem titulu. Ne bih bila previše zabrinuta zbog prethodnog poraza, ali svakako mu treba nešto da mu podigne nivo forme", zaključila je Rubinova.



Novak Đoković je u Majamiju, gde čeka početak takmičenja na drugom mastersu sezone.

Sa njim je i trener Marjan Vajda, koji je propustio turnir u Indijan Velsu, na kojem je Đoković završio nastup već u trećem kolu porazom od Filipa Kolšrajbera.

Najbolji teniser sveta postavljen je za prvog nosioca na mastersu na Floridi, a na startu, u drugom kolu, rival će mu biti pobednik duela između Tomaša Berdiha i Bernarda Tomića.

Đoković je najviše titula na mastersima osvojio upravo u Majamiju - čak šest (2007, 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016), a prošle godine eliminisan je u prvom meču, u drugoj rundi, kada je bolji bio Benoa Per (6:3, 6:4).

Đoković i Vajda zagrevali su se za nastup u Majamiju na, za njih, neobičajenom terenu - ne teniskom.

Sa klincima su "pikali" fudbal, a trener Novaka Đokovića pokazao je ume sa loptom.

Na Twitteru je uz snimak Vajde i Đokovića duhovito postavljeno pitanje za ekipu Inter Majami, čiji je vlasnik Dejvid Bekam. "Treba li vam pojačanje? Znamo jednog momka..."

Prethodno, Novak je i "osetio" teniske terene kompleksa na Floridi, novog doma Majami Opena - Hard rok stadiona, na kojem mečeve igra NFL ekipa Dolfins.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar