Đoković dobitnik ATP nagrade "Zlatni reket"

- Najbolji teniser svijeta Novak Đoković dobitnik je ATP nagrade "Zlatni reket" inspirisane filmskim "Oskarom" za najbolju priču u svijetu tenisa.

Tenis 10.03.2024 | 20:58
Đoković dobitnik ATP nagrade "Zlatni reket"

Glasanjem teniskih fanova na društvenim mrežama Novak Đoković dobio je "Zlatni reket" za najbolju priču od ATP-a.

Đokoviću je tokom intervjua predata nagrada, koju je primio sa oduševljenjem, potpuno ušavši u manir glumca na dodjelama prestižnih nagrada, prenio je RTS.

"Кonačno, posle toliko godina u ulozi Novaka Đokovića! Hvala svima, neverovatno putovanje prethodnih 20 godina u ulozi Novaka Đokovića. Nekad je bio zabavan, nekad dosadan, ali to je deo posla", rekao je Novak.

Đokoviću u okviru trećeg kola Indijan Velsa slijedi meč protiv Italijana Luke Nardija.

(Srna) Foto: Tanjug/AP 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ah što

11.03.2024 03:23

...ga mrzi Zapad! Bombardovali mu zemlju a on od njih sada zaraðuje milione! Umjesto da im jebe mater i sve pare im baci u lice! Novak Ðoković je od 2008 postao marioneta Zapada. Njegov uspon počinje sa osmostaljivanjem Kosova. Ima tu politike u Ðokovićevom naglom uspjehu... Sumnjam da su tu čista posla.

ODGOVORITE
Name

Za ah što

11.03.2024 20:06

... a čija si ti marioneta??? Ako si pismen, pročitaj šta si napisao! Zapadu je NAJVEĆA kazna to što je Đoković NAJBOLJI TENISER SVIIIIH VREMEEEENA!!!! Kakve to veze ima sa politikom i Kosovom? Ko stoji na terenu i igra??? Ako dobro ne vidiš, uzmi naočare... a i terapiju... i to redovno! Da je Đoković građanin bilo koje druge zemlje na svijetu, u zlato bi ga okivali,... ali mi balkanci.... ciganska posla! Mene je sramota za tvoj komentar!