ПСЖ више не вјерује Буфону, пензија већ сада?

Све је извесније да Ђиђи Буфон неће добити нови уговор у Паризу. . .

Фудбал 18.03.2019 | 19:45
ПСЖ више не вјерује Буфону, пензија већ сада?
Отишао је летос Ђанлуиђи Буфон у Париз како би "продужио каријеру" и покушао да освоји Лигу шампиона, али руководство и стручни штаб му више не верује...

Како преноси француски "Л'Екип", Пари сен Жермен неће искористити опцију из уговора Буфона да се аутоматски обнови и за наредну сезону, тако да је све извесније да ће вероватно најбољи голман свих времена на крају ове такмичарске године завршити каријеру.

У једногодишњем уговору који је потписао прошле сезоне "опционална" друга година била је у зависности од партија које буде пружао, а Томас Тухел није импресиониран.

Наводно, Немац на клупи Парижана жели да "освежи" екипу током овог лета и да укаже шансу Алфонсу Ареоли, док сматра да је Буфон један од криваца за елиминацију из Лиге шампиона, када је погрешио у поразу од Манчестер јунајтеда.

Ово сигурно није ситуација у којој је Буфон очекивао да ће се пронаћи, па ћемо видети да ли ће већ за два месеца "преломити" и пензионисати се, или ће пробати да добије још неки уговор.

Осим њега, Париз ће напустити и Тијаго Силва и Дани Алвеш, а очекују се бројна појачања.

Легендарни Буфон је у јануару прославио 41. рођендан, а вреди напоменути да је још давне 1995. године дебитовао за Парму. Највећи део каријере провео је у Јувентусу за који је бранио 17 година, али га напустио летос пошто су желели да пруже шансу Војћеху Шченсном.

Погледајте голове и шансе са утакмице Манчестер јунајтед и ПСЖ, која би могла да буде и последња коју је Ђиђи Буфон одиграо у Лиги шампиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар