Пато је слободан играч!

Бразилац опростио дугове и растао се са Кинезима. . .

Фудбал 18.03.2019 | 21:15
Пато је слободан играч!
Алешандре Пато истерао је своје - од данас је слободан играч. Бразилац је дуже време покушавао да изађе из уговора са Тјанђин Кванжаном у ком игра од 2017. године и ево коначно је успео, јављају фудбалски портали широм света. Некада један од најталентованијих фудбалера планете стигао је у Кину из Виљареала за 18.000.000 евра. На 60 утакмица постигао је 36 погодака, али у тиму га није било од новембра прошле године. 

Подсетимо, Пато је потписао богати уговор по коме би годишње требало да инкасира 9.000.000 евра. Како наводе поједини медији он је чак пристао да опрости добар део дуговања само да одмах добије слободне папире.   

Тјанђин је последњих недеља имао доста унутрашњих проблема. Готово комплетна управа клуба ухапшена је под оптужбом за корупцију, што је Бразилцу олакшало пут до реализације својих жеља. 

Алешандре Пато има тек 29 година, међутим и жељу да се врати у домовину, где планира да заврши каријеру. Како се писало претходних дана усмени договор са Сао Паулом већ је постигао. У том клубу Пато је играо током сезоне 2014/15. и голгетерски био доста успешан...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар