Стилерси изгубили битку!

Рејдерси добили Антонија Брауна! Најнеизвеснија НФЛ прича из протекле сезоне је окончана, Антонио Браун је напустио Питсбург Стилерсе.

Остали спортови 17.03.2019 | 21:30
Стилерси изгубили битку!
Један од најбољих рисивера лиге Антонио Браун биће трејдован у Оукленд Рејдерсе.

Браун, који је почетком прошле сезоне премашио цифру од 10.000 јарди хватањем, затражио је трејд незадовољан улогом у тиму.

Стилерси су остали без једног од кључних играча, а заузврат ће добити пикове треће и пете рунде драфта 2019. године.

Браун ће са Рејдерсима потписати нови трогодишњи уговор вредан 54 милиона долара, од чега је више од 30 милиона гарантовано.

Трејд ће бити озваничен 13. марта, када званично почне нова НФЛ сезона.

Браун је освојио 11.207 јарди током девет НФЛ сезона уз 74 ухваћена тачдауна, од чега 15 прошле сезоне по чему је био лидер лиге.

Сада остаје још једна нерешена сага из Питсбурга, у виду сјајног ранинбека Левеона Бела, још једног "побуњеника".

Бел је прошлог пролећа одбио да потпише "франшајз тег" за 14,5 милиона долара, због чега је буквално избачен из тима па је пропустио првих девет мечева.

Потом се није јављао тиму уочи новембарског рока лиге за потписивање, па Стилерси више нису могли да рачунају на њега током сезоне.

У фебруару су Стилерси одустали од потписа, па је Бел 5. марта постао слободан агент, што значи да ће 13. моћи да бира нови тим.

Спекулише се да би могао да се придружи Брауну управо у Рејдерсима, посебно након што је ових дана на друштвеним мрежама почео да га прати QБ Рејдерса Дерек Кар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар