Stilersi izgubili bitku!

Rejdersi dobili Antonija Brauna! Najneizvesnija NFL priča iz protekle sezone je okončana, Antonio Braun je napustio Pitsburg Stilerse.

Ostali sportovi 17.03.2019 | 21:30
Stilersi izgubili bitku!
Jedan od najboljih risivera lige Antonio Braun biće trejdovan u Ouklend Rejderse.

Braun, koji je početkom prošle sezone premašio cifru od 10.000 jardi hvatanjem, zatražio je trejd nezadovoljan ulogom u timu.

Stilersi su ostali bez jednog od ključnih igrača, a zauzvrat će dobiti pikove treće i pete runde drafta 2019. godine.

Braun će sa Rejdersima potpisati novi trogodišnji ugovor vredan 54 miliona dolara, od čega je više od 30 miliona garantovano.

Trejd će biti ozvaničen 13. marta, kada zvanično počne nova NFL sezona.

Braun je osvojio 11.207 jardi tokom devet NFL sezona uz 74 uhvaćena tačdauna, od čega 15 prošle sezone po čemu je bio lider lige.

Sada ostaje još jedna nerešena saga iz Pitsburga, u vidu sjajnog raninbeka Leveona Bela, još jednog "pobunjenika".

Bel je prošlog proleća odbio da potpiše "franšajz teg" za 14,5 miliona dolara, zbog čega je bukvalno izbačen iz tima pa je propustio prvih devet mečeva.

Potom se nije javljao timu uoči novembarskog roka lige za potpisivanje, pa Stilersi više nisu mogli da računaju na njega tokom sezone.

U februaru su Stilersi odustali od potpisa, pa je Bel 5. marta postao slobodan agent, što znači da će 13. moći da bira novi tim.

Spekuliše se da bi mogao da se pridruži Braunu upravo u Rejdersima, posebno nakon što je ovih dana na društvenim mrežama počeo da ga prati QB Rejdersa Derek Kar.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar