Рађа оштро одговорио Петровићу!

Није лако живети у сенци Дражена! Дино Рађа, председник КС Хрватске, жестоко је одговорио Александру Петровићу, на његову претходну изјаву о неуспеху репрезентације Хрватске.

Кошарка 07.03.2019 | 23:00
Рађа оштро одговорио Петровићу!
"Коцкасти" нису успели да се пласирају на Светско првенство у Кини, пошто су доживели фијаско у квалификацијама.

Некадашњи селектор Хрватске Аца Петровић оштро је критиковао Кошаркашки савез у изјави за Спортклуб.

"Спортски савез не постоји. Постоји само председник Стручног савеза који готово аутономно доноси доноси све одлуке. Ради се о Дини Рађи. Он ми је својевремено рекао: 'Ок, ти си тај'", рекао је Ацо и додао:

"Поставио је Скелина, а после два почетна пораза брзо га је макнуо па инсталирао Анзуловића. Након што је Анзуловић поднесе извештај, односно након што се види хоће ли Цедевита играти Евролигу или не, Анзуловић ће добити отказ и неко нови, читајте између редова, ће добити у руке репрезентацију Хрватске".

Хрватска је одиграла веома лоше у квалификацијама, губила је мечеве од Холандије, Мађарске и других нижеразредних селекција и због тога их нећемо гледати у Кини.

После прозивке Петровића, Рађа је брзо одговорио: "Није лако живети у сенци и бити 'само' брат великог Дражена Петровића. Очито Аци треба пажње па излази с оваквим изјавама. Овим путем га поздрављам и више од тога немам потребе говорити", кратак је и јасан биоДино Рађа у изјави за "тпортал.хр".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар