Приведени нападачи на ватерполисте Звезде у Сплиту!

Сплитска полиција саопштила је да је привела тројицу хулигана који су напали ватерполисте Црвене звезде, док се за још двојицом трага.

Остали спортови 10.02.2019 | 16:50
Приведени нападачи на ватерполисте Звезде у Сплиту!
Сплитска полиција привела је јутрос тројицу мушкараца који се доводе у везу са нападом на ватерполисте Црвене звезде на сплитској риви, а код једног од њих пронађен је и украдени дрес.

Како се наводи у саопштењу полиције, за двојицом мушкараца који су учествовали у нападу, се још трага, преноси "Далматински портал".

Портпаролка полиције Антонела Лолић рекла је да је полиција од тренутка пријаве напада на ватерполисте Звезде у суботу у 13 часова одмах предузела одговарајуће кораке, да се сада врши идентификација приведених и да ће јавност бити обавештена о даљем току истраге.

Црвена звезда требало је у том граду да одигра меч Регионалне лиге против Морнара.

Полиција није имала тежак задатак да идентификује нападаче, будући да су на риви многи грађани телефоном снимали непријатан призор .

Четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су у суботу поподне док су седели у кафићу у Сплиту. Тројица су побегла са риве, док се четврти од нападача који су их јурили, спасио скоком у море.

Голман Александро Краљ, који је скочио у море, има видљиве последице фрактуре носа, Душан Васић је задобио ударце у леђа, а Милош Максимовић у ногу металном шипком.

После напада меч између Морнара и Црвене звезде је одложен, а ватерполисти српског клуба јутрос су допутовали у Београд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар