Privedeni napadači na vaterpoliste Zvezde u Splitu!

Splitska policija saopštila je da je privela trojicu huligana koji su napali vaterpoliste Crvene zvezde, dok se za još dvojicom traga.

Ostali sportovi 10.02.2019 | 16:50
Privedeni napadači na vaterpoliste Zvezde u Splitu!
Splitska policija privela je jutros trojicu muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na vaterpoliste Crvene zvezde na splitskoj rivi, a kod jednog od njih pronađen je i ukradeni dres.

Kako se navodi u saopštenju policije, za dvojicom muškaraca koji su učestvovali u napadu, se još traga, prenosi "Dalmatinski portal".

Portparolka policije Antonela Lolić rekla je da je policija od trenutka prijave napada na vaterpoliste Zvezde u subotu u 13 časova odmah preduzela odgovarajuće korake, da se sada vrši identifikacija privedenih i da će javnost biti obaveštena o daljem toku istrage.

Crvena zvezda trebalo je u tom gradu da odigra meč Regionalne lige protiv Mornara.

Policija nije imala težak zadatak da identifikuje napadače, budući da su na rivi mnogi građani telefonom snimali neprijatan prizor .

Četvorica vaterpolista Crvene zvezde napadnuta su u subotu popodne dok su sedeli u kafiću u Splitu. Trojica su pobegla sa rive, dok se četvrti od napadača koji su ih jurili, spasio skokom u more.

Golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more, ima vidljive posledice frakture nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Posle napada meč između Mornara i Crvene zvezde je odložen, a vaterpolisti srpskog kluba jutros su doputovali u Beograd.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar