Видео: Ватерполисти Звезде нападнути у Сплиту!

Ватерполисти Звезде нападнути у Сплиту, хитно се враћају у БГ! Ватерполисти Црвене звезде нападнути су у једном кафићу у Сплиту.  Јеленић: Срамота, Краљ је морао да скочи у море! Председник ватерполо савеза Србије, Виктор Јеленић, потврдио је да је голман Црвене звезде, Александро Краљ, морао да скаче у море у Сплиту.  "Да нисам скочио у море убили би ме"! Ватерполиста Црвене звезде, Александро Краљ, морао је да скочи у море у Сплиту како би се спасао од напада хулигана.

Остали спортови 09.02.2019 | 21:00
Видео: Ватерполисти Звезде нападнути у Сплиту!
Како преносе агенције, сплитска полиција је нешто после поднева добила дојаву да је на Риви нападнут један мушкарац, који је добио неколико удараца.

Њему је понуђена медицинска помоћ коју је наводно одбио, а полиција је наставила потрагу за пет особа који су напали ватерполисте.

Иначе, четворица младића у мајицама Црвене звезде је седела у кафићу на сплитској Риви. Није прошло много времена пре него што су нападнути, потом су се дали у бег, а један је спас пронашао тако што је скочио у море. 

Немиле вести стижу из Хрватске, тачније из Сплита. Наиме, како пише тамошњи портал 24сата, ватерполисти Црвене звезде нападнути су на сплитској риви. Тачније, њих четворица.

Они су били у шетњи у тренеркама са клупским обележјима када су их приметила, а затим и напала петорица локалних младића.  

"Тројица су се спасили бегом, а четврти је након неколико примљених удараца скочио у море и тако се спасио тежих батина", пишу 24сата.

"Примили смо дојаву, по изласку на место догађаја нисмо затекли нападаче, а момка који је скочио у море смо превезли до хотела да се пресвуче и у току је разговор у којем ћемо утврдити детаље", рекли су из сплитске полиције, а преноси "Индеx.хр". 

Председник Ватерполо савеза Виктор Јеленић рекао је за наш сајт да ће конференција за медије бити у 17 часова у Београду када ће бити познато више информација. 

Према његовим речима нападнути су Душан Васић и Милош Максимовић, као и голман Александро Краљ, који је скочио у море. 

Ватерполисти Црвене звезде хитно ће се вратити у Београд, што значи да је меч 13. кола Триглав регионалне лиге одложен.

Блиц пише да су нападнути играчи Душан Васић, Максимовић и голман Александро Краљ.



"Ипак је он четник" – Сплићани снимали, али и помогли Краљу! Грађани Сплита помогли су голману Црвене звезде, Александру Краљу, да изађе из мора након што су га напали локални хулигани.

Поред Краља, нападнути су и Душан Васић и Милош Максимовић, међутим једино је голман Звезде скочио у море.

"Слободна далмација" објавила је видео снимак Краља у мору и како га локално становништво снима, али и помаже да изађе из њега.

Било је и оних других који нису били спремни да пруже руку нашем ватерполисти, па се тако на видео снимку може чути како једна девојка каже: "Он је четник, ипак је он четник". 

Звезда се налазила у Сплиту где је требало да одигра меч 16. кола Триглав регионалне лиге, међутим меч је отказан и ватерполисти ће се вратити у Београд. 

Јеленић: Срамота, Краљ је морао да скочи у море! Председник ватерполо савеза Србије, Виктор Јеленић, потврдио је да је голман Црвене звезде, Александро Краљ, морао да скаче у море у Сплиту.

Како је пренео хрватски "24 сата", четворица ватерполиста Црвене звезде нападнута су у Сплиту пред утакмицу са Морнаром у Регионалној лиги, а најтеже је прошао Краљ.

Јеленић је у изјави Тањугу рекао да је Краљ морао да иде у локалну полицију да да изјаву и да се осећа добро, према његовим информацијама из Хрватске.

"Нападнути су у кафићу на риви, морао да скаче у море Краљ, а остала тројица су успела да побегну. То је катастрофа, играчи су, а не навијачи. Срамота, шта бих друго рекао", рекао је Јеленић Тањугу. 

Сплитска полиција трага за петорицом нападача. 

"Да нисам скочио у море убили би ме"! Ватерполиста Црвене звезде Александро Краљ морао је да скочи у море у Сплиту како би се спасао од напада хулигана.

Четворица ватерполиста Црвене звезде седала су у кафићу на сплитској Риви када их је група хулигана напала.

Они су се потом дали у бег, а Краљ је пронашао спас тако што је скочио у море.

Према речима познатог хрватског новинара Марија Јурича Краљ је по изласку из мора рекао: "Да нисам скочио у море убили би ме". 

Сплитска полиција трага за петорицом нападача, а поред Краља нападнути су још Душан Васић и Милош Максимовић. 

Ватерполисти Црвене звезде хитно ће се вратити у Београд, што значи да је меч 13. кола Триглав регионалне лиге одложен. 

Ватерполо клуб "Морнар" оштро је осудио данашњи напад на четворицу ватерполиста Црвене звезде у Сплиту. Изјаву о томе дао је клупски секретар, Вили Маринић.

"Сазнали смо да је пар њихових играча нападнуто данас након што су слободно време, након тренинга, а пре утакмице, искористили за шетњу по сплитској риви. Наш клуб оштро осуђује сваку врсту насиља, како на спортским борилиштима, тако и изван њих, а самим тим и овај напад", рекао је Маринић.

Маринић је рекао да ВК Морнар жали што је дошло до тога након што, како је нагласио, два клуба 10 година играју заједничку лигу по целом региону, без "икаквих инцидената". Сличних инцидената је, међутим, било и раније, када су ватерполисти Партизана у јесен 2016. гвозденим шипкама нападнути у Загребу.

Сплитска полиција још није пронашла нападаче на ватерполисте Звезде.

Извор: Б92/мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Краљ

09.02.2019 16:41

Само мирно, и окренути други образ. Они це наставити ударати а ми окретати други образ, свима добро.

ОДГОВОРИТЕ