Главни улаз у зграду зазидан

- Обраћао сам се инспекцијским службама, министарствима, уреду министра, предсједнику РС (писмено и лично), замјенику предсједника, УНХЦР-у, ОХР-у, Омбудсмену за људска права, али безуспјешно. Све инстанце су правно донијеле одлуке у моју корист, али предсједник општине одбија да те одлуке спроведе и уклони преграде и омогући ми улаз на главни улаз у мој стан, јер ја тренутно улазим на споредни улаз који је узак и висок 160 цм.

Република Српска 04.02.2019 | 15:14
Главни улаз у зграду зазидан
Харис Смајловић, приватник из Градишке, има проблем јер не може нормално ући а ни изаћи ис звог стана.

Разлог томе је што је власник угоститељског локала испод стана, у коме живи Смајловић, зазидао и затворио заједнички улаз у зграду.

Све то се десило, како тврди Смајловић, у вријеме када је он био пословно одсутан.



"Обраћао сам се инспекцијским службама, министарствима, надлежном министру, предсједнику Републике Српске писмено и лично, замјенику предсједника, УНХЦР-у, ОХР-у, Омбудсмену за људска права..., али безуспјешно. Све инстанце су правно донијеле одлуке у моју корист, али предсједник општине одбија да те одлуке спроведе и уклони преграде и омогући ми улаз на главни улаз у мој стан, јер ја тренутно улазим на споредни улаз који је узак и висок 160 цм", тврди он.

Додаје да му није јасно због чега се не спроведу донесене одлуке у том случају и да ли је, како каже, у питаању корумпираност и безобразлук власти или је проблем то што је он Бошњак.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Братунчанин

04.02.2019 14:55

Није проблем што си Бошњак него је проблем што ниси дио криминално-политичке хоботнице која влада РС. Тако исто у Братунцу мафијаш Славко Стојановић Цакан који несметано дилује дрогу у свом кафићу, подигне бетонски плато за башту испред излога сусједног локала чији је власник Српкиња. И то насред главне раскрснице са семафорима, угрожавајући тако не само приватну својину него и безбједност саобраћаја. Начелник општине Неђо Млађеновић који је недавно из СДС прешао у СНСД и поред рјешења о рушењу нелегалног објекта одбија да наложи рушење јер је у дилу са Цаканом. Тако ти је то, мој друже, мафија не познаје нацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

04.02.2019 15:47

"Џаба ти памет и диплома ако ниси у систему". Милорад Додик-Баја Господин очито није у систему.

Name

Аца Добој

04.02.2019 21:18

За наук добојлијама да не гласају за Јеринића који је прелетио из СДС у СНСД

Name

Добојлија

04.02.2019 22:29

За Јеринића! За градоначелника!

Name

Никола

04.02.2019 17:18

Боже Сачувај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЈА

04.02.2019 23:27

Проблем је у криминалним и корумпираним нацелницима,који владају по пет мандата и цјелокупну опстину су присвојили у приватну својину. Али ипак мислим да це и њима доци црни петак!!!!

ОДГОВОРИТЕ