Glavni ulaz u zgradu zazidan

- Obraćao sam se inspekcijskim službama, ministarstvima, uredu ministra, predsjedniku RS (pismeno i lično), zamjeniku predsjednika, UNHCR-u, OHR-u, Ombudsmenu za ljudska prava, ali bezuspješno. Sve instance su pravno donijele odluke u moju korist, ali predsjednik opštine odbija da te odluke sprovede i ukloni pregrade i omogući mi ulaz na glavni ulaz u moj stan, jer ja trenutno ulazim na sporedni ulaz koji je uzak i visok 160 cm.

Republika Srpska 04.02.2019 | 15:14
Glavni ulaz u zgradu zazidan
Haris Smajlović, privatnik iz Gradiške, ima problem jer ne može normalno ući a ni izaći is zvog stana.

Razlog tome je što je vlasnik ugostiteljskog lokala ispod stana, u kome živi Smajlović, zazidao i zatvorio zajednički ulaz u zgradu.

Sve to se desilo, kako tvrdi Smajlović, u vrijeme kada je on bio poslovno odsutan.



"Obraćao sam se inspekcijskim službama, ministarstvima, nadležnom ministru, predsjedniku Republike Srpske pismeno i lično, zamjeniku predsjednika, UNHCR-u, OHR-u, Ombudsmenu za ljudska prava..., ali bezuspješno. Sve instance su pravno donijele odluke u moju korist, ali predsjednik opštine odbija da te odluke sprovede i ukloni pregrade i omogući mi ulaz na glavni ulaz u moj stan, jer ja trenutno ulazim na sporedni ulaz koji je uzak i visok 160 cm", tvrdi on.

Dodaje da mu nije jasno zbog čega se ne sprovedu donesene odluke u tom slučaju i da li je, kako kaže, u pitaanju korumpiranost i bezobrazluk vlasti ili je problem to što je on Bošnjak.

BN TV

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Bratunčanin

04.02.2019 14:55

Nije problem što si Bošnjak nego je problem što nisi dio kriminalno-političke hobotnice koja vlada RS. Tako isto u Bratuncu mafijaš Slavko Stojanović Cakan koji nesmetano diluje drogu u svom kafiću, podigne betonski plato za baštu ispred izloga susjednog lokala čiji je vlasnik Srpkinja. I to nasred glavne raskrsnice sa semaforima, ugrožavajući tako ne samo privatnu svojinu nego i bezbjednost saobraćaja. Načelnik opštine Neđo Mlađenović koji je nedavno iz SDS prešao u SNSD i pored rješenja o rušenju nelegalnog objekta odbija da naloži rušenje jer je u dilu sa Cakanom. Tako ti je to, moj druže, mafija ne poznaje naciju.

ODGOVORITE
Name

Logika

04.02.2019 15:47

"Džaba ti pamet i diploma ako nisi u sistemu". Milorad Dodik-Baja Gospodin očito nije u sistemu.

Name

Aca Doboj

04.02.2019 21:18

Za nauk dobojlijama da ne glasaju za Jerinića koji je preletio iz SDS u SNSD

Name

Dobojlija

04.02.2019 22:29

Za Jerinića! Za gradonačelnika!

Name

Nikola

04.02.2019 17:18

Bože Sačuvaj!

ODGOVORITE
Name

JA

04.02.2019 23:27

Problem je u kriminalnim i korumpiranim nacelnicima,koji vladaju po pet mandata i cjelokupnu opstinu su prisvojili u privatnu svojinu. Ali ipak mislim da ce i njima doci crni petak!!!!

ODGOVORITE