Зајић: Тешко ће Нжије до значајније минутаже у Партизану!

Дефанзива му је проблем! О новом појачању Партизана из прве руке. . .

Фудбал 16.01.2019 | 21:20
Зајић: Тешко ће Нжије до значајније минутаже у Партизану!
Фудбалска афирмација у Партизану, па пуних 11 година као играч на теренима Норвешке. Бојан Зајић је сада помоћни тренер у Сандес Улфу и најпозванији је да говори о могућностима Мусе Енжијеа, првог јануарског Партизановог појачања. У изјави за Спортски журнал ипак некадашњи ас црно-белих са доста скепсе говори о момку кога добро познаје још док је као омладинац играо за Валеренгу. Не спори да је брз, да је добар дриблер, опасан у један на један ситуацијама и по крилу, али...

“Муса игра слабо у одбрани, тешко га је истрпети кад не испуњава обавезе у дефанзиви. Остали фудбалери мораће много да му помогну како би тим имао корист од њега. Проблем може да му буде и ментална снага. Нема искуства у иностранству, играо је само у Норвешкој где је дошао као клинац. Биће неопходно да клуб стане иза нега, да га подржи уколико му не иде“, искрен је Зајић у изјави за Журнал.

Зато опрезно говори о томе колико ће Енжије заиста појачање бити.

“Тешко ће одмах да се избори за значајнију минутажу, више би требало да улази у игру с клупе и буде џокер. Партизан ипак зна зашто га је довео, вероватно су га из клуба добро погледали... мада сам прочитао да је дошао преко менаџерске агенције браће Дудић... Волео бих да се варам и да се Енжије покаже као пун погодак, али мало сам скептичан“, завршава Зајић.

Ваљда и не може без сумњи кад је клупска каса празна, па се појачања бирају по цени, а не по квалитету.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар