Милић напустио Звезду и прешао у БАТЕ!

Српски фудбалер, Немања Милић, званично је прешао у БАТЕ Борисов, саопштио је клуб из Љутице Богдана.  И Милић званично отишао из Звезде, ко је следећи? Још један одлазак са "Маракане", а све се чини да ће их убрзо бити још.

Фудбал 29.12.2018 | 11:15
Милић напустио Звезду и прешао у БАТЕ!
"Немања Милић није више играч Црвене звезде, прешао је у БАТЕ Борисов. Борбеном крилном нападачу желимо све најбоље у наставку каријере и хвала му за све што је дао у црвено-белом дресу", саопштили су из Звезде.

Милић је у Црвену звезду дошао 2017. године, након што је три године наступао за Спартак из Суботице, док је од 2007. до 2013. играо за ОФК Београд.

Крилни нападач одиграо је укупно 50 утакмица за Црвену звезду и постигао је пет голова и уз то је имао седам асистенција.

Као што смо и најавили, Немања Милић је напустио Црвену звезду и прешао у БАТЕ Борисов. 

После успешно обављених лекарских прегледа, 28-годишњи крилни нападач је потписао уговор са белоруским шампионом, а црвено-бели су се од свог дојучерашњег играча опростили поруком на Инстаграму.

Милић је други играч који је ове зиме званично напустио Црвену звезду, али сигурно не и једини. Два дана пре његовог, стигло је и саопштење о растанку са Ненадом Крстичићем, који је искористио опцију да напусти клуб уколико неко понуди 500.000 евра за његов трансфер, што је учинио грчки АЕК.

Подужи је списак оних о чијим се могућим одласцима већ данима пише у медијима, а и спортски директор Митар Мркела најавио је да ће у овом прелазном року клуб више продавати играче него куповати. 

Питање је, дакле, ко је следећи који ће напустити стадион Рајко Митић.

Навијачи највише стрепе када су у питању први голман Милан Борјан и штопер Милош Дегенек, фудбалер који је од летошњег доласка у Звезду одиграо 33 од могућих 37 утакмица и са 2.936 минута је играч са највише проведеног времена на терену у целој Европи ове сезоне!

За Борјана наводно постоје две понуде у износу 3.000.000 евра, док Дегенек - опет наводно - у свом уговору има калузулу по којој може да напусти црвено-беле уколико неко понуди 3.000.000 евра за његов трансфер, а незванично је то већ учинио саудијски Ал Хилал.

На излазним вратима налази се и Вујадин Савић, који би могао у турски Трабзон за 1.000.000 евра, а под знаком питања су и статуси Мохамеда Ел Фардуа Бена, Милана Родића, Бранка Јовичића, Славољуба Срнића и Џонатана Кафуа.

Осим Кафуа - чија ситуација је нешто другачија јер је у Звезди на позајмици из Бордоа до краја сезоне, а пошто није испунио очекивања црвено-бели покушавају да му нађу други клуб у којем ће одиграти пролећни део сезоне - руководство Звезде вероватно би пристало на продају осталих поменутих играча уколико стигне задовољавајућа понуда, али више о томе - као и о судбинама Борјана, Дегенека и Савића - знаћемо после предстојећих празника.

ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ПРЕЛАЗНИ РОК ЗИМА 2018/2019:

ДОШЛИ: Немања Милуновић (БАТЕ Борисов) и Милош Вулић (Напредак).

ОТИШЛИ: Ненад Крстичић (АЕК), Немања Милић (БАТЕ Борисов).

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар