Пожар у Дворовима код Бијељине

У Дворовима код Бијељине дошло је до великог пожара на једном од напуштених објеката - складишта преко пута бензинске пумпе "Нестро", сазнаје БН телевизија. Објекат је у потпуности изгорио, а на сву срећу у овом пожару нема повријеђених лица.

Република Српска 02.12.2018 | 17:00
Пожар у Дворовима код Бијељине
Пожар је избио око 16.40 часова.



На мјесто догађаја одмах су упућена два ватрогасна возила. 



"Пожар је локализован. Тренутно се још мало чисти терен, уклањају се лимови, али опасности више нема. Двије екипе су изашле на лице мјеста са пет ватрогасаца", речено је за БН у Ватрогасној јединици Бијељина. 



Објекат који је у потпуности изгорио у овом пожару био је дуго времена напуштен.



Око објекта налазило се доста ауто-отпада за који се предпоставља да није имао значајну материјалну вриједност.



Бензинска пумпа која се налази у непосредној близини мјеста пожара није била угрожена ватром, сазнаје БН на мјесту догађаја. Пожар се догодио уз магистрални пут Бијељина-Рача, па се током гашења ватре саобраћај одвијао отежано.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ас

02.12.2018 16:14

Прије педесет година Дворови су имали ватрогасно друство и ватрогасну јединицу. Данас у Дворовима зјапи празан ватрогасни дом а и празна гараза. Ето колико смо се уназадили.Постоје велике фирме у Дворовима које би могле са опстином обновити ватрогасно друство на добробит сви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вајо бн

02.12.2018 17:25

Врло добра констатација.Јер посао ватро гасца није само да гаси позар него да и превентивно дјелује са другим слузбама у овом слуцају са инспекцијом и комуналном полицијом.Оваквих објеката има бар 50 на подруцју града који су напустени и обрасли растињем које је у овом дјелу године суво и погодно за горити.

Name

Семберац

02.12.2018 17:41

Прије тридесет и више година Бања Дворови је имала стакленике у којима се гајило цвијеће. А данас нема. Затим је крајем осамдесетих имала возић који се саобраћао од града до Бање. А сад га нема. А гдје је питајте Мићу Мићића и како је возић доспио у Врњачку Бању. Срби ду све покрали и уништили не само у Семберији него и у РС. Камо пусте срећа да је Аустроугарска опстала до данас. Они су озградили више него ова српска власт. И да су Муслимани заузели Бијељину не вјерујем даби и они толико развалили Семберију.

Name

дени

02.12.2018 21:51

Није Мићо Мићић продао стакленике, њих је утопио директор бање крјем осамдесетих, а после тога су Бању очерупали сви који су управљали њом, Није Мићо имао шта очерупати. Шта више рећи од тога да су тамо директори били чак и фризери,

Name

Дарио

02.12.2018 17:28

СВЕ ЈЕ ТО У РЕДУ ДРУГ,АЛИ МИ НЕ ИДЕМО НАПРЕЈЕД ВЕЦ НАЗАД ПА ПОБУГУ МИЛОКРАД ЈЕ НА ВЛАСТИ ИДЕ СВЕ У СУНОВРАТ САМО СЕ ОН И МАФИЈА БОГАТЕ.

ОДГОВОРИТЕ