Požar u Dvorovima kod Bijeljine

U Dvorovima kod Bijeljine došlo je do velikog požara na jednom od napuštenih objekata - skladišta preko puta benzinske pumpe "Nestro", saznaje BN televizija. Objekat je u potpunosti izgorio, a na svu sreću u ovom požaru nema povrijeđenih lica.

Republika Srpska 02.12.2018 | 17:00
Požar u Dvorovima kod Bijeljine
Požar je izbio oko 16.40 časova.



Na mjesto događaja odmah su upućena dva vatrogasna vozila. 



"Požar je lokalizovan. Trenutno se još malo čisti teren, uklanjaju se limovi, ali opasnosti više nema. Dvije ekipe su izašle na lice mjesta sa pet vatrogasaca", rečeno je za BN u Vatrogasnoj jedinici Bijeljina. 



Objekat koji je u potpunosti izgorio u ovom požaru bio je dugo vremena napušten.



Oko objekta nalazilo se dosta auto-otpada za koji se predpostavlja da nije imao značajnu materijalnu vrijednost.



Benzinska pumpa koja se nalazi u neposrednoj blizini mjesta požara nije bila ugrožena vatrom, saznaje BN na mjestu događaja. Požar se dogodio uz magistralni put Bijeljina-Rača, pa se tokom gašenja vatre saobraćaj odvijao otežano.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

As

02.12.2018 16:14

Prije pedeset godina Dvorovi su imali vatrogasno drustvo i vatrogasnu jedinicu. Danas u Dvorovima zjapi prazan vatrogasni dom a i prazna garaza. Eto koliko smo se unazadili.Postoje velike firme u Dvorovima koje bi mogle sa opstinom obnoviti vatrogasno drustvo na dobrobit svi.

ODGOVORITE
Name

Vajo bn

02.12.2018 17:25

Vrlo dobra konstatacija.Jer posao vatro gasca nije samo da gasi pozar nego da i preventivno djeluje sa drugim sluzbama u ovom slucaju sa inspekcijom i komunalnom policijom.Ovakvih objekata ima bar 50 na podrucju grada koji su napusteni i obrasli rastinjem koje je u ovom djelu godine suvo i pogodno za goriti.

Name

Semberac

02.12.2018 17:41

Prije trideset i više godina Banja Dvorovi je imala staklenike u kojima se gajilo cvijeće. A danas nema. Zatim je krajem osamdesetih imala vozić koji se saobraćao od grada do Banje. A sad ga nema. A gdje je pitajte Miću Mićića i kako je vozić dospio u Vrnjačku Banju. Srbi du sve pokrali i uništili ne samo u Semberiji nego i u RS. Kamo puste sreća da je Austrougarska opstala do danas. Oni su ozgradili više nego ova srpska vlast. I da su Muslimani zauzeli Bijeljinu ne vjerujem dabi i oni toliko razvalili Semberiju.

Name

deni

02.12.2018 21:51

Nije Mićo Mićić prodao staklenike, njih je utopio direktor banje krjem osamdesetih, a posle toga su Banju očerupali svi koji su upravljali njom, Nije Mićo imao šta očerupati. Šta više reći od toga da su tamo direktori bili čak i frizeri,

Name

Dario

02.12.2018 17:28

SVE JE TO U REDU DRUG,ALI MI NE IDEMO NAPREJED VEC NAZAD PA POBUGU MILOKRAD JE NA VLASTI IDE SVE U SUNOVRAT SAMO SE ON I MAFIJA BOGATE.

ODGOVORITE