Ђорђу Балашевићу скинута пјесма с Јутјуба

Песма "Човек са месецом у очима" Ђорђа Балашевића уклоњена је са Јутјуба након што је корисник Емил Скендеровић пријавио крађу ауторских права.

Забава 01.12.2018 | 10:56
Ђорђу Балашевићу скинута пјесма с Јутјуба
Овим поводм огласила се Балашевићева ћерка на Фејсбуку. 

"Уколико сте пожелели да слушате песму 'Човек са месецом у очима' на YоуТубе каналу, нажалост не можете. YоуТубе ју је привремено уклонио, јер извесни Емил Скендеровић сматра да он има право на њу...", написала је она. 

Беба Балашевић, рекла је да је сигурна да поменути Емир нема никакве везе са песмом, као и да се тачно сећа тренутака када је њен отац писао ову песму. 

"Сећам се када је тата писао ову песму. Чак се сећам и где. Али никако се не сећам да је било какав Емил Скендеровић био у близини. Готово сам сигурна да тај лик нема апсолутно никакве везе са том песмом. Нити једном другом кад смо већ код тога. Доколица је ђавоље игралиште. Верујем да би Емил само волео да је ово његова песма коју му је Ђоле 'мазнуо' па је зато ово урадио... Јер ћу у супротном морати да помислим да је у питању лош човек који жели другима да онемогући да слушају музику коју желе...Емиле, ко год да си...Немој. Ружно је", поручила је Балашевићева.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

блбл

01.12.2018 14:26

МА ДА ТИ СЕ СЕЦАС КАДА ЈЕ ТАТА ПИСАО ПЕСМУ :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

бејха је пропао пројекат

01.12.2018 18:53

Подршка за Емила Скендеровића.Доле лопови !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

01.12.2018 19:22

Дјоле неком лику украо пјесму,то би било исто када би ,,Змај од Сипова,, тузио Едисона да му је овај украо патент за сијалицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма дај

16.12.2018 15:55

Не сецам се кад сам цуо слицну глупост. Еј, стварно, мислим будаластина. Зна ли неко ко је тај,како се оно звасе, Емил?

ОДГОВОРИТЕ