УФЦ породично насиље!

Међусобни обрачун брачног пара, иначе познатих ММА бораца у САД!

Остали спортови 22.11.2018 | 13:30
УФЦ породично насиље!
Зна се да су људи који се спортски баве борилачким вештинама у кући, али и у јавности често стидљиви, готово бојажљиви и да избегавају физичке сукобе. Да ли због кодекса или зато што не желе да тешко повреде неког "аматера" и заврше тако у затвору или једноставно зато што им је доста насиља и на њиховом послу, углавном то је факат.

Али исто тако је факат да кад да те мирне, тихе и повучене разбијаче испровоцирате толико да заиста пожеле да вас науче памети, боље вам је сами раку себи да ископате. А шта се деси када два таква живе у истој кући и деле исту постељу... Па прича се завршава у локалној болници и полицијској станици, као што се и догодило пре неко веће у Хонолулуу.

Тада је "укрстио песнице" познати ММА брачни пар у породичном дому након чега је "слабија половина" завршила у болници са поломљеном орбиталном кости. По свему судечћи, добила је песницу право у око. У питању је Рејчел Остович, једна од најсексипилнијих УФЦ ратница, иначе балканског порекла коју је у породичном обрачуну повредио њен супруг, бивши УФЦ борац Арнолд Бертон. На сву срећу, није било озбиљнијих повреда, с обзиром да су се обрачунала два фајтера, а од осталих детаља издваја се само то да Бертон ипак није задржан иза решетака. Али, у САД се на овакве ствари не гледа никако са наклоношћу тако да му следи озбиљна новчана казна уз условну казну затвора и друштвено-корисним радом. А ако му се понови овако нешто, не гину му букагије.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар