UFC porodično nasilje!

Međusobni obračun bračnog para, inače poznatih MMA boraca u SAD!

Ostali sportovi 22.11.2018 | 13:30
UFC porodično nasilje!
Zna se da su ljudi koji se sportski bave borilačkim veštinama u kući, ali i u javnosti često stidljivi, gotovo bojažljivi i da izbegavaju fizičke sukobe. Da li zbog kodeksa ili zato što ne žele da teško povrede nekog "amatera" i završe tako u zatvoru ili jednostavno zato što im je dosta nasilja i na njihovom poslu, uglavnom to je fakat.

Ali isto tako je fakat da kad da te mirne, tihe i povučene razbijače isprovocirate toliko da zaista požele da vas nauče pameti, bolje vam je sami raku sebi da iskopate. A šta se desi kada dva takva žive u istoj kući i dele istu postelju... Pa priča se završava u lokalnoj bolnici i policijskoj stanici, kao što se i dogodilo pre neko veće u Honoluluu.

Tada je "ukrstio pesnice" poznati MMA bračni par u porodičnom domu nakon čega je "slabija polovina" završila u bolnici sa polomljenom orbitalnom kosti. Po svemu sudečći, dobila je pesnicu pravo u oko. U pitanju je Rejčel Ostovič, jedna od najseksipilnijih UFC ratnica, inače balkanskog porekla koju je u porodičnom obračunu povredio njen suprug, bivši UFC borac Arnold Berton. Na svu sreću, nije bilo ozbiljnijih povreda, s obzirom da su se obračunala dva fajtera, a od ostalih detalja izdvaja se samo to da Berton ipak nije zadržan iza rešetaka. Ali, u SAD se na ovakve stvari ne gleda nikako sa naklonošću tako da mu sledi ozbiljna novčana kazna uz uslovnu kaznu zatvora i društveno-korisnim radom. A ako mu se ponovi ovako nešto, ne ginu mu bukagije.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar