Прича: Шта су радили од прве плате у спорту...?

Ћави купио тостер, Роналдо дао новац мајци! Многи фудбалери до првих плата нису имали велики новац на располагању па је занимљиво то шта су они купили када су први пут зарадили повеће суме.

Фудбал 21.11.2018 | 23:10
Прича: Шта су радили од прве плате у спорту...?
Неки су куповали "мале" ствари својим ближњима, док су се други упуштали у бизнисе и трошили много веће новце, открива "Ас".

Легенда Барселоне Ћави је својој мајици купио тостер, док је кошаркаш Далас Маверикса Харисон Барнс купио кревет.

"Још од детињства сам желео себи да купим један добар кревет", објаснио је своју одлуку Барнс приликом једног интервјуа.

Фудбалер Пари Сен Жермена, некада и Наполија, Единсон Кавани се упустио у озбиљније "воде". Наиме, он је купио имање од 1.367 хектара у свом родном Уругвају.

Кошаркаш Вашингтон Визардса Кели Убре је недавно открио све тешкобе кроз које је морао да прође у свом детињству, а некада је био приморан да спава у колима. Он је, чим је зарадио озбиљнији новац, купио својој породици огромну кућу – баш као и звезда Голден Стејта Стеф Кари.

Арда Туран је своју прву куповину такође посветио породици, али није био толико практичан. Он је свом оцу купио једну бензинску пумпу у Истанбулу.

Опште је познато колико боксер Флојд Мејведер воли да троши свој новац, а тако је било и од почетка његове каријере. Он је себи обезбедио вилу вредну 8,3 милиона долара у Лас Вегасу.

Дијего Годин се удружио са сународником Дијегом Луганом и откупио компанију за производњу цемента, док је његов велики ривал из Реал Мадрида Герет Бејл инвестирао у спортски бар у Велсу.

Кристијано Роналдо је своју прву већу плату дао мајици и навео да је о урадио "како она не би морала да ради више ниједан дан у животу".

Шекил О'Нил се у каснијем делу каријере посветио инвестирању у разне бизнисе, али је на почетку ипак више волео да троши, те је купио три луксузна аутомобила, кућу својој мајици и неколико скупоцених бижутерија.

Занимљиву куповину имао је Бразилац Касемиро, тренутно фудбалер Реал Мадрида. Он је од детињства желео да себи приушти извесни производ од млека "Јакулт". Пошто није имао новца за то пре прве плате, чим ју је добио решио је да ужива у том напитку.

Серхио Агуеро није трошио време када је дошао у богати Манчестер сити, те је решио да себи обезбеди један луксузни ауто. Одлучио се за Ламборгини Авентадора.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар