Рјешење за Мела - Мајами?!

Ентонијеви агенти траже решење, тим с Флориде стоји у реду и чека. . .

Кошарка 17.11.2018 | 09:30
Рјешење за Мела - Мајами?!
Сага око Кармела Ентонија ускоро би могла да добије своје разрешење. 

Ентонијеви дани у Хјустону дефинитивно су одбројани и питање је само момента када ће некадашња НБА суперзвезда бити слободна у избору нове средине. Из САД пристижу информације да се Мелови агенти увелико раде на проналаску заједничког решења које би одговарало свим странама. 

Наравно, у првом плану је трејд, а Мајами се од синоћ издваја као можда и први кандидат за потпис. Мада је још непознато шта би и кога Мајами дао Хјустону у замену за 34-годишњег шутера, откривено је да је спојница у овом послу Мелов велики пријатељ и легенда клуба Двејн Вејд. Познато је да су њих двојица пријатељи још из дечачких дана и да заједно с Леброном Џејмсом чине нераздвојно друштво. Вејд је, иначе, јавно бранио Ентонијапоследњих дана после многобројних критика које је некадашњи играч Оклахоме, Њујорка и Денвера добио због лоших игара у Хјустону. 

Кармело Ентони је летос стигао у Хјустон, али се није наметнуо довољно да би био члан стартне петорке. Преселио се на клупу и сада бележи најниже бројке своје каријере. Управо из његовог незадовољства Ентони је склоњен из тима, за који није наступао у претходне три утакмице. Добро обавештени медији у САД писали су још почетком недеље да Ентони одлази из Тексаса, после чега је убрзо стигао демант из клуба. 

Ипак, све указује на то да је растанак неизбежан. 

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар