Rješenje za Mela - Majami?!

Entonijevi agenti traže rešenje, tim s Floride stoji u redu i čeka. . .

Košarka 17.11.2018 | 09:30
Rješenje za Mela - Majami?!
Saga oko Karmela Entonija uskoro bi mogla da dobije svoje razrešenje. 

Entonijevi dani u Hjustonu definitivno su odbrojani i pitanje je samo momenta kada će nekadašnja NBA superzvezda biti slobodna u izboru nove sredine. Iz SAD pristižu informacije da se Melovi agenti uveliko rade na pronalasku zajedničkog rešenja koje bi odgovaralo svim stranama. 

Naravno, u prvom planu je trejd, a Majami se od sinoć izdvaja kao možda i prvi kandidat za potpis. Mada je još nepoznato šta bi i koga Majami dao Hjustonu u zamenu za 34-godišnjeg šutera, otkriveno je da je spojnica u ovom poslu Melov veliki prijatelj i legenda kluba Dvejn Vejd. Poznato je da su njih dvojica prijatelji još iz dečačkih dana i da zajedno s Lebronom Džejmsom čine nerazdvojno društvo. Vejd je, inače, javno branio Entonijaposlednjih dana posle mnogobrojnih kritika koje je nekadašnji igrač Oklahome, Njujorka i Denvera dobio zbog loših igara u Hjustonu. 

Karmelo Entoni je letos stigao u Hjuston, ali se nije nametnuo dovoljno da bi bio član startne petorke. Preselio se na klupu i sada beleži najniže brojke svoje karijere. Upravo iz njegovog nezadovoljstva Entoni je sklonjen iz tima, za koji nije nastupao u prethodne tri utakmice. Dobro obavešteni mediji u SAD pisali su još početkom nedelje da Entoni odlazi iz Teksasa, posle čega je ubrzo stigao demant iz kluba. 

Ipak, sve ukazuje na to da je rastanak neizbežan. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar