Билећанка, Тијана Бошковић, поново најбоља у Европи!

Зоран Терзић најбољи тренер!

Остали спортови 02.11.2018 | 19:15
Билећанка, Тијана Бошковић, поново најбоља у Европи!
Српска одбојкашка звезда Тијана Бошковић ће вечерас другу годину заредом бити проглашена и званично најбољом одбојкашицом у Европи.

А зар је и било дилеме?

После фантатсичних партија на Светском првенству у Јапану и освојеног злата са репрезентацијом Србије, није се ни постављало питање ко је број један у Европи. Тијана је прошле године први пут у каријери добила признање за одбојкашицу године у Европи, а сада ће одбранити круну.

Нови успех Бошковићеве ће бити потрвђен вечерас на гала свечаности у организацији Европске одбојкашке федерациј (ЦЕВ) у Будимпешти. Пре само неколико дана, Тијана је освојила још један трофеј. У Суперкупу Турске је као најбоља предводила свој Езачибаши до победе над националним, европским и светским прваком Вакифом.

Вечерас ће и српски селектор Зоран Терзић бити проглашен за најбољег тренера у конкуренцији одбојкашица што ће нашем стручњаку бити прва награда овакве врсте. Биће додељене и награде за играча и тренера године у мушкој конкуренцији, затим у обе конкуренције у одбојци на песку, као и награде за животно дело и догађај године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар