Bilećanka, Tijana Bošković, ponovo najbolja u Evropi!

Zoran Terzić najbolji trener!

Ostali sportovi 02.11.2018 | 19:15
Bilećanka, Tijana Bošković, ponovo najbolja u Evropi!
Srpska odbojkaška zvezda Tijana Bošković će večeras drugu godinu zaredom biti proglašena i zvanično najboljom odbojkašicom u Evropi.

A zar je i bilo dileme?

Posle fantatsičnih partija na Svetskom prvenstvu u Japanu i osvojenog zlata sa reprezentacijom Srbije, nije se ni postavljalo pitanje ko je broj jedan u Evropi. Tijana je prošle godine prvi put u karijeri dobila priznanje za odbojkašicu godine u Evropi, a sada će odbraniti krunu.

Novi uspeh Boškovićeve će biti potrvđen večeras na gala svečanosti u organizaciji Evropske odbojkaške federacij (CEV) u Budimpešti. Pre samo nekoliko dana, Tijana je osvojila još jedan trofej. U Superkupu Turske je kao najbolja predvodila svoj Ezačibaši do pobede nad nacionalnim, evropskim i svetskim prvakom Vakifom.

Večeras će i srpski selektor Zoran Terzić biti proglašen za najboljeg trenera u konkurenciji odbojkašica što će našem stručnjaku biti prva nagrada ovakve vrste. Biće dodeljene i nagrade za igrača i trenera godine u muškoj konkurenciji, zatim u obe konkurencije u odbojci na pesku, kao i nagrade za životno delo i događaj godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar