Џони Деп напустио ''Пиратес оф тхе Цариббеан'' франшизу?

Капетан Џек Спароу ће можда коначно отпловити у свој лагодни, пијани залазак сунца, јер су се појавили наводи по којима Џони Деп излази из франшизе.

Забава 30.10.2018 | 11:33
Џони Деп напустио ''Пиратес оф тхе Цариббеан'' франшизу?
У разговору за ДаилyМаилТВ, сценариста првих ''Пирата'', Стјуарт Бити, причао је о могућем разиласку Депа од лика којег је тумачио више од 15 година.

Бити је само климнуо главом када су га питали да ли Деп напушта ''Пирате''. "Био је то сјајан период за њега. Очигледно је присвојио тог лика и по њему постао најпознатији."

Ова вест долази само неколико дана након што је објављено да ће Диснеy можда ребоотовати комплетну Пиратес оф тхе Цариббеан франшизу, која је свој живот започела 2003. године са Пиратес оф тхе Цариббеан: Тхе Цурсе оф тхе Блацк Пеарл.

Џери Брукхајмер ће у било ком случају остати продуцент, а за сценарио евентуалног ребоота задужен би био сценаристички тандем иза Деадпоола и Зомбиеланда, Рет Роз и Пол Верник.

"Џек Спароу ће бити Депово завештање," наставља са похвалама Бити. "То је једини лик који је тумачио пет пута, посећивао је децу у болницама у његовом костиму, по томе ће га памтити."

Депа ћемо до даљњег на великом платну гледати као легендарног мрачног чаробњака Гелерта Гринделвалда, почев од наставка Фантастиц Беастс: Тхе Цримес оф Гринделwалд који у биоскопе стиже 16. новембра.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар