Džoni Dep napustio ''Pirates of the Caribbean'' franšizu?

Kapetan Džek Sparou će možda konačno otploviti u svoj lagodni, pijani zalazak sunca, jer su se pojavili navodi po kojima Džoni Dep izlazi iz franšize.

Zabava 30.10.2018 | 11:33
Džoni Dep napustio ''Pirates of the Caribbean'' franšizu?
U razgovoru za DailyMailTV, scenarista prvih ''Pirata'', Stjuart Biti, pričao je o mogućem razilasku Depa od lika kojeg je tumačio više od 15 godina.

Biti je samo klimnuo glavom kada su ga pitali da li Dep napušta ''Pirate''. "Bio je to sjajan period za njega. Očigledno je prisvojio tog lika i po njemu postao najpoznatiji."

Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da će Disney možda rebootovati kompletnu Pirates of the Caribbean franšizu, koja je svoj život započela 2003. godine sa Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl.

Džeri Brukhajmer će u bilo kom slučaju ostati producent, a za scenario eventualnog reboota zadužen bi bio scenaristički tandem iza Deadpoola i Zombielanda, Ret Roz i Pol Vernik.

"Džek Sparou će biti Depovo zaveštanje," nastavlja sa pohvalama Biti. "To je jedini lik koji je tumačio pet puta, posećivao je decu u bolnicama u njegovom kostimu, po tome će ga pamtiti."

Depa ćemo do daljnjeg na velikom platnu gledati kao legendarnog mračnog čarobnjaka Gelerta Grindelvalda, počev od nastavka Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald koji u bioskope stiže 16. novembra.

Novosti
foto:internet

Komentari / 0

Ostavite komentar