Што прије открити убице полицајаца

Синдикат Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ пружа пуну подршку правосудним и полицијским агенцијама на свим нивоима како би се на брз и ефикасан начин откриле и казниле убице полицајаца Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Адиса Шеховића и Давора Вујиновића.

Босна и Херцеговина 27.10.2018 | 09:05
Што прије открити убице полицајаца
Чланови синдиката изразили су саучешће породицама убијених полицајаца који су вршили своју часну дужност, као и свим запосленим у полицијским структурама Кантона Сарајево, преноси портал "Кликс".

"Пружамо пуну подршку правосудним институцијама и полицијским агенцијама свих нивоа, како би се на брз и ефикасан начин открили, привели пред лице правде и санкционисали сви извршиоци и њихови помагачи", поручују из Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела.

Из овог синдиката додају да је јучерашње убиство двојице полицајаца још један показатељ како је у питању частан и опасан посао, те да је потребно коначно извршити додатни напор у вези са материјално-техничким опремањем и осавремењавањем полицијских агенција на свим нивоима у БиХ.

Полицајци Адис Шеховић и Давор Вујиновић страдали су јуче у сарајевском насељу Алипашино Поље када су на њих пуцали осумњичени крадљивци аутомобила.

Шеховић је убијен на лицу мјеста, док је Вујиновић подлегао усљед тешких повреда главе у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву.

У току је велика полицијска потрага за починиоцима у коју су укључене све полицијске агенције у БиХ.

(Срна)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Игор

27.10.2018 07:22

Сауцесце породицама полицајаца . И само једно људско питање за синдикат полиције , када цете реаговати према васим цланквима да напокон сви поцну радити свој посао. Сефови вам пливаји у парама а обицни полицајци трпе. Ко је дигао глас против висе него "траљаве" истраге убиства Давида Драгицевица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радионице

27.10.2018 08:04

И уништити радионице за расклапање аута на Романији.Србин сам.Желим мир Сарајеву и свима.Сауцесце породицама хероја.

Name

ЗА Радионице

27.10.2018 08:43

Ето посто знас гдје су пријави нема користи од писања на сајту.Сауцесце породицама убијених полицајаца.

Name

У3ПМ

27.10.2018 07:35

Открице их као и убице Давида Драгицевица. Кад у истрази сигну до ногодаваца, схвстице да су им то надредјени и претпостављени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

27.10.2018 07:52

Родјен и си глуо...или безобразан?

Name

Бањалуцанин СДС

27.10.2018 08:06

Мало је необицно да неко иде красти ауто са каласњиковим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

27.10.2018 08:33

Мозда су требали са пиштољем н а воду. Гдје ти зивиш.

Name

Источно Сарајево

27.10.2018 08:33

Па брале, тако се то ради у Сарајеву већ годинама. Загања их полиција, а они изадју са аутоматском. Ови се врате и не прицају своју бруку ником...

Name

ре Бањалуцанин СДС

27.10.2018 09:00

Да врло је цудно .Никад досада да знам у крадји аутомобила,а то највисе раде назовимо их професионалци није пуцано поготво не из дугих цијеви,а надам се да це их открити па це мо видјети.Па то су и обицни градјани примијетили у првим изјавама,као краду се аута годинама али нико није пуцао.

Name

Бањалуцанин СДС

27.10.2018 11:41

Па зато и говорим , овај сто је покусао бити саркастицан је изузетно глуп тип. Цуј идес обијати ауто са аутоматском пуском. Дајте ми јос један слуцај овакав забиљезен. Наравно да зелим да се ухвате и најстрозе казне.

Name

ре Бањалуцанин СДС

27.10.2018 16:31

Пријатељу у Сарајеву се годисње украде око 1.000 аута, сто говори о добро уиграној мафији, наорузани иду у крадје аута , неце с працкама ици. Не лупај кад не знас. Лицно сам то дозивио среца па нису пуцали. Погледајте на yоутубе крадје аута у Сарајеву. У Броxу ово нема, а и полиција има упетљане прсте у свему и пруза заститу аутомафији у Сарајеву и одаје податке о власницима возила. Сад ако полиција не ријеси ово питање трајно и не оцисти своје редове онда цемо ми морати ствари узети у своје руке. Увијек је прица ето из РС криминалци украли, ок то стоји, ал ко им даје наредбе и типује возила? Мафија сарајевска ето ко и по налогу истих пребацују аута у РС, како онај са Сокоца зна ције је ауто украо и да га зове на мобилни и трази откуп возила или уцјењује породицом гдје ко ради иде у сколу итд... Сав мозак аутомафије је у Сарајеву , па господа из МУП КС нек поцну конацно кости ломити или да их ми ломимо.

Name

Ми

27.10.2018 09:09

треба полиција то да рјешава по кратком поступку

ОДГОВОРИТЕ