Хрвати поставили водене топове

Још једна група од 100 миграната стигла је из Велике Кладуше, тако да их је сада више од 350 на граничном прелазу Маљевац, а хрватска полиција поставила је водене топове, јавља "Дневни аваз".

Регион 24.10.2018 | 20:57
Хрвати поставили водене топове
 "Аваз" јавља да су се мигранти потукли и да је један од њих наоружан ножем.

Неколико стотина миграната који се налазе у близини граничног прелаза Маљевац, између Хрватске и БиХ, подигли су вечерас шаторе и наложили десетак ватри на простору између двије границе.

Мигранти су на граници подигли шаторе и наложили ватру јер, по свему судећи, и вечерас планирају остати у близини границе. Температура се спустила на 12 степени Целзијуса, а међу мигрантима се налазе и жене и дјеца.

На граници је и даље велики број и бх. и хрватских полицајаца. Ситуација је и даље напета.

У вечерњим сатима у близини граничног прелаза Маљевац  дошло је до туче међу једном групом миграната који се од урока налазе на овом граничном прелазу И желе прећи у Хрватску.

Разлог туче није познат, али су припадници полиције убрзо смирили ситуацију.

(Срна)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Тако

24.10.2018 19:01

Тако се брани домовина. Браво Хрватска.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ тако се брани

25.10.2018 04:54

Тешко ће је одбранити и правим топовима, јер ова руља није узалуд превалила толики пут, да би се учаурила, у тамо некаквој Босни, па ни Хрватској! Њима је циљ богати запад и њихови фондови, тј социјална примања - да леже,ништа не раде, а лова капље сваког мјесеца! И да ожене бијеле цуре, европске! Е зато су они ту, гдје јесу, да промијене изглед Европе, да Европа мало загарави, јер се "некоме" чини да је мало блиједа и анемична! А то да ће некад, неко од њих имати, неку корист - тешко! То су људи који нису навикли радити, и они никад ништа неће радити, ни они, ни њихови потомци! Робови ће бити, као и до сада "бљедолики Склавини"!

Name

Бј

25.10.2018 11:22

Па уквасице се народу мобилци, компјутори и новац. Неце полиција имати ста опљачкати.

Name

ОЈ Дрвару,

24.10.2018 19:34

Баш добро! Али треба ју им прво подијелит Сапуне и чист Веш,Па онда али по могућности Да је вода из Топлане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

25.10.2018 04:05

Данас ће то Мектић да регулише.

ОДГОВОРИТЕ