Hrvati postavili vodene topove

Još jedna grupa od 100 migranata stigla je iz Velike Kladuše, tako da ih je sada više od 350 na graničnom prelazu Maljevac, a hrvatska policija postavila je vodene topove, javlja "Dnevni avaz".

Region 24.10.2018 | 20:57
Hrvati postavili vodene topove
 "Avaz" javlja da su se migranti potukli i da je jedan od njih naoružan nožem.

Nekoliko stotina migranata koji se nalaze u blizini graničnog prelaza Maljevac, između Hrvatske i BiH, podigli su večeras šatore i naložili desetak vatri na prostoru između dvije granice.

Migranti su na granici podigli šatore i naložili vatru jer, po svemu sudeći, i večeras planiraju ostati u blizini granice. Temperatura se spustila na 12 stepeni Celzijusa, a među migrantima se nalaze i žene i djeca.

Na granici je i dalje veliki broj i bh. i hrvatskih policajaca. Situacija je i dalje napeta.

U večernjim satima u blizini graničnog prelaza Maljevac  došlo je do tuče među jednom grupom migranata koji se od uroka nalaze na ovom graničnom prelazu I žele preći u Hrvatsku.

Razlog tuče nije poznat, ali su pripadnici policije ubrzo smirili situaciju.

(Srna)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Tako

24.10.2018 19:01

Tako se brani domovina. Bravo Hrvatska.

ODGOVORITE
Name

@ tako se brani

25.10.2018 04:54

Teško će je odbraniti i pravim topovima, jer ova rulja nije uzalud prevalila toliki put, da bi se učaurila, u tamo nekakvoj Bosni, pa ni Hrvatskoj! Njima je cilj bogati zapad i njihovi fondovi, tj socijalna primanja - da leže,ništa ne rade, a lova kaplje svakog mjeseca! I da ožene bijele cure, evropske! E zato su oni tu, gdje jesu, da promijene izgled Evrope, da Evropa malo zagaravi, jer se "nekome" čini da je malo blijeda i anemična! A to da će nekad, neko od njih imati, neku korist - teško! To su ljudi koji nisu navikli raditi, i oni nikad ništa neće raditi, ni oni, ni njihovi potomci! Robovi će biti, kao i do sada "bljedoliki Sklavini"!

Name

Bj

25.10.2018 11:22

Pa ukvasice se narodu mobilci, kompjutori i novac. Nece policija imati sta opljačkati.

Name

OJ Drvaru,

24.10.2018 19:34

Baš dobro! Ali treba ju im prvo podijelit Sapune i čist Veš,Pa onda ali po mogućnosti Da je voda iz Toplane.

ODGOVORITE
Name

R

25.10.2018 04:05

Danas će to Mektić da reguliše.

ODGOVORITE