Новак највјероватније не игра ни у Базелу!

Освајач титуле на Мастерсу у Шангају Новак Ђоковић за сада нема план да игра у родном граду Роџера Федерера, на турниру Серије 500 у Базелу.

Тенис 20.10.2018 | 11:30
Новак највјероватније не игра ни у Базелу!
Ђоковић је после турнира у Кини рекао да размишља о томе да се пријави за један од два турнира који се играју од 22. до 28. октобра, али је већ потврдио да неће бити у Бечу.

То је отворило могућност да се ипак пријави за такмичење у Швајцарској, али судећи према последњим информацијама, чини се да ће целе недеље паузирати и спремати се за турнир у Паризу.

Српски тенисер је у фантастичној форми, непоражен је на 18 мечева узастопно и свакако да би у Базелу волели да га виде на терену, посебно јер тамо неће бити Рафаела Надала.

"Свакако да бисмо волели да видимо Новака у Базелу. Његов менаџмент је засут нашим позивима. После отказа Надала јасно је да би било лепо када би дошао овде", изјавио је "Блику" директор турнира Хервиг Страка.

Један од челника турнира, Роџер Бренвалд открио је да је био у контакту са Ђоковижем по питању његовог учешћа у Базелу.

"Није баш да смо били пасивни по овом питању. Ђоковић нам је у понедељак увече рекао да узима одмор пред такмичење у Паризу. Свакако да бих знао да Новак жели да игра овде", рекао је Бренвалд.

Роџер Федерер са осам титула је апсолутни краљ овог турнира, а Ђоковић, занимљиво, у Базелу није играо од 2011. године. Такође, одлучено је да специјалну позивницу добије амерички тенисер Џек Сок.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар