Шефик Џаферовић прогласио побједу

Шефик Џаферовић је објавио побједу на изборима за члана Предсједништва БиХ из реда бошњачког народа.

Босна и Херцеговина 07.10.2018 | 23:36
Шефик Џаферовић прогласио побједу
Џаферовић је побједу објавио је конференцији за новинаре док су окупљени у штабу Странке демократске акције узвикивали “Шефик, Шефик”.

– СДА је лидерска политичка странка. Захваљујем се се грађанима који су гласали за мене. Ја сам побиједио за члан Предсједништва БиХ – казао је Џаферовић што су окупљени поздравили овацијама.

Након затварања биралишта и након више од 600.000 пребројаних гласова, симпатизери СДА на улицама Сарајева прослављају изборну побједу.

У централу СДА пристижу бројни аутомобили окићени заставама, паролама уз слављеничке повике. Такође, у Сарајеву су примјећени аутомобили са заставама и у бојама СДА како већ “славе побједу”, преноси Н1.

Према резултатима гласања које из минуте у минуту објављује СДА, њихов кандидат за члана Предсједништва БиХ Шефик Џаферовић освојио је 40,4 одсто гласова.

(Агенције)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

децко

07.10.2018 22:00

Лаку ноц, федерацијо.... Ваља бјезати из Босне!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакир

07.10.2018 22:17

Овдје је одавно тешка ноћ али код вас је још горе треба милијона сад ће додик у Сарајево биће највећи Босанац само да распрода јер рс је давно продао тајкунима

Name

Јоја

07.10.2018 22:03

Само се Додик мозе са овим неманима изборити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

08.10.2018 02:41

Па Додик се одрице тог мјеста у Предсједниству јер неце да буде са Дзаферовицем који је ратни злоцинац..бар је до сада тако говорио.

Name

Кхал Дрого

07.10.2018 22:12

Када је овај избор у питању, а како ствари тренутно стоје, изгледа да Додик побјеђује, ту мјеста слављу, еуфорији па и задовољству не смије бити. Јер ту члана предсједништва БиХ из Српске чека тежак изазов, искушење, и мукотрпоне 4 године у федералном Сарајеву. Мобилизација умова од стране медија и самозваних ауторитета у бошњачком корпусу, да је „дужност“ Бошњака да подрже Комшића и тако спријече даљњу деструкцију од стране Човића, дала је резултате. А то је одредило и избор бошњачког члана предсједништва јер су се Комшићеви гласови прелили од Бећировића који бјеше и једини кандидат Џаферовићу. И сада умјесто једног задојеног фанатика, Бакира, који је истрајавао на бошњачкој политици, жељи за доминацијом, централизацијом и сталним атацима на Српску, имаћемо два такође задојена у мржњи према Србима типа, кудикамо интелигентнији, значи опаснији, подлији, покварени до сржи, и ваља се са њима носити. Шефик поред тога има и прилично нечисту прошлост, својевремено га је високопозициониран бошњачки политичар Кебо оптужио за злочине над Србима и да је имао важну улогу код ритуалног одсјецања глава (што код мене ствара осјећај гнушања према таквом типу, и не знам да ли бих могао издржати са њим у истој просторији), и од таквог знамо шта очекивати. Агресивнији у предсједништву биће Комшић, који ће тбог ове бошњачке подршке морати да се доказује и да страсно заступа интересе и Бошњака и федералног Сарајева, такође тај не пропушта прилику да упути коју увредљиву и погану поруку Србији, и са њим су сталне тензије загарантоване. Додику, који је прогласио побједу, требају добри савјетници који ће разумјети те релације, односе, и требаће правовремено реаговати. Такође и опрезно, прорачунато, што Додику није својствено. Видјећемо колико је Миле дорастао задатку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бане

07.10.2018 23:38

Галијасевиц за савјетника,мозе И цераниц све ванземаљци

Name

Нострадамус

08.10.2018 05:11

Све си добро написао али греска је на крају сто мислис да смо избором Додика изабрали цовјека који це ститити Републику Српску. Ту мислим да смо направили највецу греску,а греска је сто смо мислили да це да побиједи Цовиц па це ето њих двојица да везу заставе.Поново су побједа босњака и хрвата а Додик због свега ста има иза себе неце се моци супроставити. Ми смо поново сами себе побиједили.

Name

Дамир

07.10.2018 22:19

Па сда и снсд су организовали изборе и норамално да ће побиједити гдје су паре тај и влада а фукара је навикао да једе зими грах и да буде Вис егладан нег сит само да се непуца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

07.10.2018 22:55

Ста имас ти против граха?

Name

Од срца

07.10.2018 23:59

Одакле је вода овога нанијела? Народе не брините се, овај или онај, ваља нама зивјети и даље, с њима или са неким другима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горки

08.10.2018 01:53

Овај Сефик, јел то водја мудзахедина који су побили око 6000 Срба.. Залост и туга...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кхал Дрого

08.10.2018 06:30

Дијелим твоје осјећаје, и сваки Србин се гнуша овим избором, али и самом чињеницом колико су неки забраздили да су типа који је прозиван за такве злочине кандидовали. Ту се мора одговорити. Истим начином. Припремити слику са потресном фотографијом одсјечених српских глава и савити натпис "у предсједништви сједи онај чији трагови нечовјештвом смрде" (или сличну поруку) и то поставити на билборде широм Спске и у ефбиху гдје је то могуће. Јесте морбидно, али на овакву провокацију недопустиво је остати равнодушан

Name

Ништа Додик

08.10.2018 06:01

Без обзира што је Додик побиједио за српског члана предсједништва да ли могу сада Џаферовић и Комшић да формирају власт са савезом за побједу СзП?

ОДГОВОРИТЕ
Name

линда

09.10.2018 03:29

Ти и Додигцина мени нисте пријеседник !" ХулигАни"

ОДГОВОРИТЕ