Чубриловић: ДНС нуди рјешења

„Наш долазак у Кнежево евоцира успомене на различита искуства. Имали смо осцилација од апсолутних побједника до губитника. А данас ДНС има велику снагу у цијелој Републици Српској“ рекао је пред препуном салом у Кнежеву, Недељко Чубриловић, носилац листе кандидата за НС РС и замјеник предсједника ДНС-а, на предизборном скупу ДНС-а у Кнежеву.

Република Српска 01.10.2018 | 11:25
Чубриловић: ДНС нуди рјешења
Увјерен је да ће, обзиром на енергију која се види и у Кнежеву, ДНС сигурно доћи до свога циља. Он је рекао да ДНС води политику која је добра, не само за Српску него за цијелу БиХ јер ДНС, рекао је, има политику која нуди рјешења и жели да гради.

„Не требају нам поларизације јер не желимо да дијелимо народ. Желимо бити мост помирења и од својих принципа нећемо одустати. Никада нисмо учествовали у преносу надлежности са нивоа РС на ниво БиХ, а било их је. Надам се да ћемо сада имати вашу подршку као никада до сада“ рекао је Чубриловић.

Носилац листе кандидата за Представнички дом ПС БиХ Драгутин Родић је у Кнежеву рекао да је најзахтјевнији мандат за ниво БиХ јер се ова Изборна јединица састоји од три Изборне јединице за Републику Српску.

„Ипак, ја сам велики оптимиста јер је амбијент свугдје у РС на изузетном нивоу. ДНС смо градили 18 година. Данас смо на путу да освијимо 15 посланичких мандата у НС РС и два на нову БиХ. Најпосноснији смо на политику локалних заједница јер се тамо одвија 95 одсто права грађана и ми то желимо и даље градити“ рекао је Родић.

Испред Општинског одбора ДНС Кнежево присутне је поздравио Зоран Ђорђевић, који је уједно и кандидат за НС РС рекавши да је политика ДНС-а толерантна и отворена те да је теренска кампања веома добра и да људи препознају ДНС.

На трибини у Кнежеву представљени су и остали кандидати за НС РС и Представнички дом ПС БиХ.

(БН)