Čubrilović: DNS nudi rješenja

„Naš dolazak u Kneževo evocira uspomene na različita iskustva. Imali smo oscilacija od apsolutnih pobjednika do gubitnika. A danas DNS ima veliku snagu u cijeloj Republici Srpskoj“ rekao je pred prepunom salom u Kneževu, Nedeljko Čubrilović, nosilac liste kandidata za NS RS i zamjenik predsjednika DNS-a, na predizbornom skupu DNS-a u Kneževu.

Republika Srpska 01.10.2018 | 11:25
Čubrilović: DNS nudi rješenja
Uvjeren je da će, obzirom na energiju koja se vidi i u Kneževu, DNS sigurno doći do svoga cilja. On je rekao da DNS vodi politiku koja je dobra, ne samo za Srpsku nego za cijelu BiH jer DNS, rekao je, ima politiku koja nudi rješenja i želi da gradi.

„Ne trebaju nam polarizacije jer ne želimo da dijelimo narod. Želimo biti most pomirenja i od svojih principa nećemo odustati. Nikada nismo učestvovali u prenosu nadležnosti sa nivoa RS na nivo BiH, a bilo ih je. Nadam se da ćemo sada imati vašu podršku kao nikada do sada“ rekao je Čubrilović.

Nosilac liste kandidata za Predstavnički dom PS BiH Dragutin Rodić je u Kneževu rekao da je najzahtjevniji mandat za nivo BiH jer se ova Izborna jedinica sastoji od tri Izborne jedinice za Republiku Srpsku.

„Ipak, ja sam veliki optimista jer je ambijent svugdje u RS na izuzetnom nivou. DNS smo gradili 18 godina. Danas smo na putu da osvijimo 15 poslaničkih mandata u NS RS i dva na novu BiH. Najposnosniji smo na politiku lokalnih zajednica jer se tamo odvija 95 odsto prava građana i mi to želimo i dalje graditi“ rekao je Rodić.

Ispred Opštinskog odbora DNS Kneževo prisutne je pozdravio Zoran Đorđević, koji je ujedno i kandidat za NS RS rekavši da je politika DNS-a tolerantna i otvorena te da je terenska kampanja veoma dobra i da ljudi prepoznaju DNS.

Na tribini u Kneževu predstavljeni su i ostali kandidati za NS RS i Predstavnički dom PS BiH.

(BN)