Мигрант из Сирије нестао из азила

Мигрант из Сирије који тражи своју кћерку Алсу, а због којег су се многи укључили у потрагу за дјевојчицом, нестао је из азила у хотелу Порин у Загребу.

Регион 28.09.2018 | 11:52
Мигрант из Сирије нестао из азила
Како портал "24сата.хр" пише незванично, Сиријац се није појавио на прозивке коју у азилу имају сваку вече у 22 сата и у 6 сати ујутро.

Нагађа се да је нестао у ноћи на четвртак и од тада му се губи сваки траг. Полиција тренутно трага за њим, а ако га пронађе пријети му депортација јер му је бијегом из азила укинуто право на захтјев за азил.

Цијела прича око нестале дјевојчице Алсе постала је сумњива када се сазнало да се Сиријац регистровао и у Црној Гори и у БиХ, али без дјевојчице, стога му овај бијег након свега засигурно не иде у прилог.

Извор: 24сата.хр

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

♥️ није камен

28.09.2018 09:59

Отишао човјек тражити своје дијете! Све више видим да је у нашем свијету дубоко укорјењено мишљење да обичан човјек нема право на природан ток живота и љубав према својој дјеци не смије да исказује, јер крволочни богатуни своју дјецу засипају новцем и све им може засјенити, покварити благословеност простих, једноставних родитеља и њихове дјеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

28.09.2018 10:06

Окупација:Мигранти су млади и здрави момци спремни за ратовање. У друшву им је и по која жена као камуфлажа. Оружје ће им стизати постепено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@хајван

28.09.2018 17:20

Глуп си за медаљу!