Пси луталице поклали прасиће

На фарми свиња у домаћинству Стане Јањић у Угљевицкој Обријези пси луталице су током прошле ноћи заклали деветоро прасића, сазнаје БН ТВ.

Република Српска 21.09.2018 | 15:46
Пси луталице поклали прасиће
"Ништа нисом чула током ноћи. Јутрос када сам ушла у шталу имала сам шта да видим - деветоро прасића је преклано. Троје су извукли из штале и појели", каже ојађена Стана, наводећи да је штета огромна за њу.



Према њеним ријечима, чопор паса луталица је упао у шталу и направио покољ међу прасићима.



"Током дана фарму свиња су посјетили представници надлежних инспекцијских служби из општине Угљевик", каже Стана и додаје да се нада да ће општина надокндити штету, али и да ће предузети нешто против паса луталица.

БН ТВ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ре

21.09.2018 15:00

Нека им ловачно удружење плати штету, они су штите те псе луталице и узгајају их. Код нас су све животиње заштићене и дивљач, и пси луталице, само људима страдају домаће животиње, од шакала, вукова, паса и других предатира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

21.09.2018 17:57

Аааа какви црни ловци,па они побише све домаће псе. Само прате ако је неки власнички пас изашао на улицу ,па да га смакну. А и све смо сами себи криви , кад не желимо да бринемо о својим псима,па их бацамо кад нам досаде. Народ је мрака највећа на свијету. Жао ми је прасића што су у мукама страдали.

Name

Ања

21.09.2018 23:16

Пси су лоши и треба их уклонити јер су заклали прасиће, а то што би их и ова жена заклала кроз пар месеци она није зла. Ијаоо..

ОДГОВОРИТЕ