Psi lutalice poklali prasiće

Na farmi svinja u domaćinstvu Stane Janjić u Ugljevickoj Obrijezi psi lutalice su tokom prošle noći zaklali devetoro prasića, saznaje BN TV.

Republika Srpska 21.09.2018 | 15:46
Psi lutalice poklali prasiće
"Ništa nisom čula tokom noći. Jutros kada sam ušla u štalu imala sam šta da vidim - devetoro prasića je preklano. Troje su izvukli iz štale i pojeli", kaže ojađena Stana, navodeći da je šteta ogromna za nju.



Prema njenim riječima, čopor pasa lutalica je upao u štalu i napravio pokolj među prasićima.



"Tokom dana farmu svinja su posjetili predstavnici nadležnih inspekcijskih službi iz opštine Ugljevik", kaže Stana i dodaje da se nada da će opština nadoknditi štetu, ali i da će preduzeti nešto protiv pasa lutalica.

BN TV

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Re

21.09.2018 15:00

Neka im lovačno udruženje plati štetu, oni su štite te pse lutalice i uzgajaju ih. Kod nas su sve životinje zaštićene i divljač, i psi lutalice, samo ljudima stradaju domaće životinje, od šakala, vukova, pasa i drugih predatira.

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

21.09.2018 17:57

Aaaa kakvi crni lovci,pa oni pobiše sve domaće pse. Samo prate ako je neki vlasnički pas izašao na ulicu ,pa da ga smaknu. A i sve smo sami sebi krivi , kad ne želimo da brinemo o svojim psima,pa ih bacamo kad nam dosade. Narod je mraka najveća na svijetu. Žao mi je prasića što su u mukama stradali.

Name

Anja

21.09.2018 23:16

Psi su loši i treba ih ukloniti jer su zaklali prasiće, a to što bi ih i ova žena zaklala kroz par meseci ona nije zla. Ijaoo..

ODGOVORITE