Све боје јесени

есен са собом носи нове трендове како у модној индустрији тако И у свијету шминкања. Ове јесени актуелнији ће бити тамнији тонови, нешто смиреније варијанте И најбитније његована кожа.

Мода и љепота 18.09.2018 | 11:52
Све боје јесени
Са промјеном годишњих доба долази И до промјене трендова. Посебно је то изражено код гардеробе, али ништа мање не заостају ни иновације у свијету шминке. Јесен је годишње доба које према ријечима шминкера И није толико инспиративно, али како је шминкање скоро па један дио умјетности, сваки умјетник тражи неку нит која га води И нешто што га инспирише , те тако И шминкери проналазе инспирацију у детаљима.

Ова јесен не доноси много промјена, према ријечима шминкерке Босиљке Вучић. С обзиром да је ријеч о прелазу годишњих доба најбитније је да је кожа његована И да као таква буде добра подлога за осталу шминку.

Посебну пажњу треба обратити на боју тена у прелазном периоду као И употребу хајлата.

Руменило је нешто што жене најчешће мијењају на прелазу сезоне, те треба бити обазриви не правити велике промјене.

Судећи по новитетима из домена љепоте, очекује нас узбудљива "нова" беаутy година.А шминкери савјетују да испробате све што је у понуди те да према свом сензибилитету И према свом стилу живота изаберете оно што вам највише одговара И да комбинујући са устаљеном рутином И сами поставите нови тренд.



БН ТВ


Коментари / 0

Оставите коментар