Sve boje jeseni

esen sa sobom nosi nove trendove kako u modnoj industriji tako I u svijetu šminkanja. Ove jeseni aktuelniji će biti tamniji tonovi, nešto smirenije varijante I najbitnije njegovana koža.

Moda i ljepota 18.09.2018 | 11:52
Sve boje jeseni
Sa promjenom godišnjih doba dolazi I do promjene trendova. Posebno je to izraženo kod garderobe, ali ništa manje ne zaostaju ni inovacije u svijetu šminke. Jesen je godišnje doba koje prema riječima šminkera I nije toliko inspirativno, ali kako je šminkanje skoro pa jedan dio umjetnosti, svaki umjetnik traži neku nit koja ga vodi I nešto što ga inspiriše , te tako I šminkeri pronalaze inspiraciju u detaljima.

Ova jesen ne donosi mnogo promjena, prema riječima šminkerke Bosiljke Vučić. S obzirom da je riječ o prelazu godišnjih doba najbitnije je da je koža njegovana I da kao takva bude dobra podloga za ostalu šminku.

Posebnu pažnju treba obratiti na boju tena u prelaznom periodu kao I upotrebu hajlata.

Rumenilo je nešto što žene najčešće mijenjaju na prelazu sezone, te treba biti obazrivi ne praviti velike promjene.

Sudeći po novitetima iz domena ljepote, očekuje nas uzbudljiva "nova" beauty godina.A šminkeri savjetuju da isprobate sve što je u ponudi te da prema svom senzibilitetu I prema svom stilu života izaberete ono što vam najviše odgovara I da kombinujući sa ustaljenom rutinom I sami postavite novi trend.BN TV


Komentari / 0

Ostavite komentar