Актуелна јесења путовања

Иако су многи још увијек на љетовањима И на мору уживају у таласима И сунчевим зрацима, у септембру нас очекује смјена годишњих доба, а самим тим И програми туристичких агенција за јесења путовања. И ове године може се рећи да је понуда богата као И да људи у нашој земљи све више путују.

Путовања 18.09.2018 | 11:45
Актуелна јесења путовања
За оне који воле путовања и имају могућност не постоје сезоне када путовати. И туристичке агенције прате трендове те поред љетовања и зимовања, у календар путовања обавезно су и понуде за прољећна и јесења путовања. Јесен је идеална за обилазак европских метропола, и управо су оне углавно у понуди туристичких агенција. Грађани су углавном заинтересовани за неке ближе дестинације и за које су довољна два до три дана путовања.

Када је ријеч о цијенама, према ријечима радника у туристичким организацијама прилагођене су међусезони те је могуће отпутовати већ за 119 КМ. Најатрактивније су дестинације попут Италије, Мађарске, Аустије И Словеније.

Сваки град је лијеп на свој начин, али они који путују воле да кажу да су неки градови посебно лијепи у јесен, а можда је управо ово годишње доба права прилике да то и провјерите.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар