Aktuelna jesenja putovanja

Iako su mnogi još uvijek na ljetovanjima I na moru uživaju u talasima I sunčevim zracima, u septembru nas očekuje smjena godišnjih doba, a samim tim I programi turističkih agencija za jesenja putovanja. I ove godine može se reći da je ponuda bogata kao I da ljudi u našoj zemlji sve više putuju.

Putovanja 18.09.2018 | 11:45
Aktuelna jesenja putovanja
Za one koji vole putovanja i imaju mogućnost ne postoje sezone kada putovati. I turističke agencije prate trendove te pored ljetovanja i zimovanja, u kalendar putovanja obavezno su i ponude za proljećna i jesenja putovanja. Jesen je idealna za obilazak evropskih metropola, i upravo su one uglavno u ponudi turističkih agencija. Građani su uglavnom zainteresovani za neke bliže destinacije i za koje su dovoljna dva do tri dana putovanja.

Kada je riječ o cijenama, prema riječima radnika u turističkim organizacijama prilagođene su međusezoni te je moguće otputovati već za 119 KM. Najatraktivnije su destinacije poput Italije, Mađarske, Austije I Slovenije.

Svaki grad je lijep na svoj način, ali oni koji putuju vole da kažu da su neki gradovi posebno lijepi u jesen, a možda je upravo ovo godišnje doba prava prilike da to i provjerite.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar