Еминин бивши на корак од банкрота

Турска поп звезда Мустафа Сандал развео се од певачице Емине Јаховић, наводно без велике драме, писало се да су се о свему лепо договорили, и када је реч о финансијама и када је реч о обавезама у вези с децом. Али изгледа да ипак није све тако и да је Мустафа Сандал, ако је судећи по тврдњама турских медија, упао у велику финансијску кризу јер је преценио своје могућности у односу на прохтеве бивше супруге.

Забава 01.09.2018 | 13:24
Еминин бивши на корак од банкрота
Наиме, Мустафа синовима Јаману и Јавузу плаћа алиментацију по 15.000 и 10.000 фунти месечно! Дакле то је 25.000 фунти месечно, или 300.000 фунти годишње! Осим тога има обавезу да са супругом дели и скупоцену јахту, коју она нема намеру да прода, а око 250.000 евра коштала га је кућа коју је Емина направила у свом родном Новом Пазару док су још били у браку.

Мустафа очигледно ње желео да штеди када је реч о породици, али сада је запао у велику финансијску кризу, па мора да продаје своје скупоцене сатове како би успео да поплаћа све што треба.



"Мустафа је велики љубитељ и колекционар скупих и квалитетних сатова. На његовој колекцији могу да позавиде сви који воле добре часовнике. Он се не враћа ни са једног путовања, а да себи није приуштио добар сат. Цене су, наравно, вртоглаве, Мустафа је за један ручни сат умео да да од 60.000 евра све до 130.000 евра! Његова колекција вреди читаво богатство! Мустафи је тешко да се одрекне било ког сата из своје колекције, али изгледа да ће сада морати то да уради јер га развод заиста превише кошта - пишу турски медији, а позивајући се на извор близак поп звезди додају:

"Осим тога што мора да се одрекне своје вредне колекције, Мустафа је прихватио улоге у неколико комерцијалних филмова, за добар хонорар, како би имао и додатне приходе".

Изгледа да заиста има финансијских проблема, чим је пристао на овакав корак, а његову бившу супругу то, изгледа, не занима. Она ради на новим песмама, ужива са синовима и убира плодове свог брака и на крају развода, који, изгледа, одлично подноси.

Извор: Курир

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Видју мене, мајко

04.09.2018 05:26

Јадник, не зна шта га је снашло. Као и Берни Еклстон или Милан Поповић. Сад ће да види шта већ општепознат појам 'балканска спонзоруша' заиста значи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

04.09.2018 18:10

СКЛОНИТЕ ОВУ ГЛУПОСТ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

08.09.2018 09:00

Паметна ова спонзоруша из Новог Пазара. одрала га до голе коже. Алал јој вјера. Само незнам које је вјере.

ОДГОВОРИТЕ