Квартет Интермецо одушевио публику

У организацији градског менаџера, у Бијељини је у оквиру “Пантелинских дана” организован концерт Гудачког квартета Интермецо. Преко 900 електронских резервација, за салу која прима 350 људи, показало је да је овакав догађај недостајао Бијељини.

Република Српска 06.08.2018 | 19:40
Квартет Интермецо одушевио публику
Праћене громогласним аплаузом, у коме их је одушевљена публика вратила на бис, чланице Гудачког квартета Интермецо показале су да класична музика живи и да је добродошла. Репертоар класичне музике обогаћен и нешто модернијим звуком задовољио је укусе бијељинске публике.

Градски менаџер Милош Стевановић који је био иницијатор и организатор овог концерта истакао је важност његовања културе у било ком смислу, па и музичком, нагласивши да заједно са градоначелником Бијељине Мићом Мићићем жели да суграђанима понуде различите опције и да створе нову културу.

Квартет Интермецо чине четири даме које су по сваку цијену жељеле да свирају музику уз које су одрастале. Интермецо има за собом бројне наступе концертног, фестивалског и клупског типа, као што су фестивали Калемегдански сутони и БЕЛЕФ у Београду,  ЕXИТ у Новом Саду, као учешћем у култним домаћим филмовима и серијама.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар