Kvartet Intermeco oduševio publiku

U organizaciji gradskog menadžera, u Bijeljini je u okviru “Pantelinskih dana” organizovan koncert Gudačkog kvarteta Intermeco. Preko 900 elektronskih rezervacija, za salu koja prima 350 ljudi, pokazalo je da je ovakav događaj nedostajao Bijeljini.

Republika Srpska 06.08.2018 | 19:40
Kvartet Intermeco oduševio publiku
Praćene gromoglasnim aplauzom, u kome ih je oduševljena publika vratila na bis, članice Gudačkog kvarteta Intermeco pokazale su da klasična muzika živi i da je dobrodošla. Repertoar klasične muzike obogaćen i nešto modernijim zvukom zadovoljio je ukuse bijeljinske publike.

Gradski menadžer Miloš Stevanović koji je bio inicijator i organizator ovog koncerta istakao je važnost njegovanja kulture u bilo kom smislu, pa i muzičkom, naglasivši da zajedno sa gradonačelnikom Bijeljine Mićom Mićićem želi da sugrađanima ponude različite opcije i da stvore novu kulturu.

Kvartet Intermeco čine četiri dame koje su po svaku cijenu željele da sviraju muziku uz koje su odrastale. Intermeco ima za sobom brojne nastupe koncertnog, festivalskog i klupskog tipa, kao što su festivali Kalemegdanski sutoni i BELEF u Beogradu,  EXIT u Novom Sadu, kao učešćem u kultnim domaćim filmovima i serijama.



BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar