Путин и Макрон долазе у Србију

Предсједник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће предсједници Руске Федерације Владимир Путин и Француске Емануел Макрон до краја године посјетити Србију.

Република Српска 29.07.2018 | 15:50
Путин и Макрон долазе у Србију
"Макрон стиже у Србију у децембру, а Путин у новембру", рекао је Вучић новинарима у Никинцима.

Вучић је рекао да су за ове посјете заслужни грађани Србије, али захваљујући одговорном понашању државног руководства Србије.

Говорећи о питању Косова и Метохије, Вучић је рекао да држава Србија кроз различите фондове покушава да спријечи продају српске земље око манастира Грачаница.

Упитан да прокоментарише информације да Албанци на исти начин како су освајали Косово и Метохију, куповином некретнина за велики новац покушавају да населе југ Србије, Вучић је рекао да данас нису потребна никаква посебна сазнања да би се видјела промјена демографске слике на југу централне Србије.

"Прођите `пипак` надомак Врања данас. У Бујановцу је било раније више од 50 одсто српског становништва, а данас је 41 до 42 одсто", навео је Вучић.

Он је најавио да ће са детаљним подацима о продаји имовине изаћи ускоро пред јавност. 

(Срна) 

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

роле

29.07.2018 14:44

Доци це Владо и у Републику Српску,даце Бог..

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

29.07.2018 14:49

највеца греска коју је Србија у вријеме ратова направила је та сто се одрекла муслиманских и католицких Срба, и за вријеме рата си Србин само ако си православац! да се то није десило, и да је религија отисла у други план демографска слика би била боља за све Србе, а и територија веца! Религија није битна, вец љубав према дрзави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

29.07.2018 15:33

Паре и стандард су битни . Од љубави се не зиви . Направите анкету колико Срба би се одрекло српског у замјену за холандско дрзављанство . Они це бити холандјани православци и радити и изградјивати Холандију. Ко це се одреци дрзављанства да добије српско ? Ево ја бих се одрекао босанског за српско да сам морао али бих се одрекао и босанског и српског за дрзављанство било које земље западне Европе.

Name

Гордана

29.07.2018 15:46

Децко свака ти је на мјесту.Ко је имало упознат са близом историјом зна да је то тако и било.

Name

Игоре ајфон генерацијо

29.07.2018 17:11

Постујем твоје мисљење иако сам убедјен да немас појма о цему говорис.

Name

теслић

29.07.2018 21:40

То брате то говорим људима веч дуго времена,мора се донијети декларација на нивоу државе Србије и свих српских простора да се Срби могу звати сви који се тако осјецају