Други Сајам здравља и здравог начина живота у Бијељини

У Етно селу Станишићи се, 5. и 6. септембра, одржава Други Сајам здравља и здравог начина живота у Републици Српској.

Здравље 28.07.2018 | 13:16
Други Сајам здравља и здравог начина живота у Бијељини
Организатор Сајма је Удружење грађана Клуб за промоцију здравља "Минерва" из Бијељине, а покровитељи су Министарство здравља и социјалне заштите Републике Српске и Фонд здравства Републике Српске. Медијски покровитељ је РТВБН.

Сајам здравља и здравог начина живота у РС ће окупити на једном мјесту све оне који својом услугом, производом или знањем могу допринијети здравијем и квалитетнијем животу грађана, а грађани и представници компанија које ће учествовати на Сајму ће моћи да се упознају са здравственом понудом Републике Српске и региона.

Циљ Сајма здравља је едукација, здравствено просвећивање, развијање здравих животних навика, те побољшање и унапређење здравља становништва. Побољшањем свих ових елемената, се побољшавају и резултати у подручју привреде, културе и укупног друштвеног живота. На манифестацији ће учествовати домови здравља, приватне ординације, болнице и апотеке, фармацеутске куће, фитнес, wеллнесс и бањски центри, спортска удружења, етно села, сви они који се баве здравом исхраном, званичном и алтернативном медицином.

Сви заинтересовани за учесће на Сајму здравља и здравог начина живота додатне информације могу добити на бројеве телефона:
- 065 537 886
- 065 515 688 Или путем е-маил адресе: дјукиц.сека@гмаил.цом као и на сајту: хттпс://www.сајамздрављабијељина.цом


Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Доктор

30.07.2018 06:12

Сајам здравља у граду гдје је медицина испод сваке норме и стандарда. Смијесно.

ОДГОВОРИТЕ